Терзиев се хвали с отварянето на три кръстовища... Да, три кръстовища, които са затворени заради него. Създаваме проблем, после се хвалим, че сме го решили...

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/terziev-se-hvali-s-otvaryaneto-na-tri-krastovishta-da-tri-krastovishta-koito-sa-zatvoreni-zaradi-nego-sazdavame-problem-posle-se-hvalim-che-sme-go-reshili/144935 SvobodnoSlovo.eu
Терзиев се хвали с отварянето на три кръстовища... Да, три кръстовища, които са затворени заради него. Създаваме проблем, после се хвалим, че сме го решили...

Аз като казвам, че Столична община е на самотек и там никой не знае какво прави и защо въобще е там - някои ми се смеят!

Терзиев се хвали с отварянето на три кръстовища... Да, три кръстовища, които са затворени заради него. Създаваме проблем, после се хвалим, че сме го решили... До там стигнахме, че да се радваме на отварянето на кръстовища.

Терзиев се хвали със строежа на метрото. Строеж, който е планиран, подготвен и финансиран от миналия мандат. Заслугата Терзиева и на ППДБСС за това е никаква. Даже гласуваха против бюджета за 2023г., в който парите са заложени... Но сега се хвалят, щото няма с какво друго . Същото е и с изграждането на бул. Тодор Каблешков. Същото е и с изграждането на бул. Рожен. Довършват стари обекти и се хвалят с тях.

Бонев вчера вместо да влезе на сесия, облъчвал медиите в кулоарите, че дългоочакваният ремонт на трамвайното трасе на бул. "Александър Стамболийски" ще започне през следващата 2025 година. Той също е по процедура от миналия мандат, която Терзиев спира и връща два пъти и накрая реши да я пусне, а не да я прекратява. Кой пречи в случая? И каква точно е заслугата на Бонев в случая освен да пречи, де. Същото е и с реконструкцията на бул. Мария Луиза от ул. Козлодуй до Надлез Надежда. Процедура от миналия мандат, за която след една година мотане от Терзиев има договор. Договорът е за инженеринг, в момента тече срокът за проектиране и евентуално март 2025г. ще започнат СМР. Помните ли, че Терзиев и ППДБСС бяха против инженеринга? Е, оказва се, че не е съвсем така. Даже нови процедури пускат на инженеринг, ама иначе са против... В случая с Мария Луиза пак довършват "лошото" наследство от миналия мандат... Много тежко наследство е да ти оставят готови процедури и само да режеш ленти. Тежко е.

Мога да пиша за още десетки примери в тази посока. Само че готовите обекти свършват и чакаме да видим какво ще измъдрят и измътят Терзиев и Бонев. Проектът за бул. Джеймс Баучер е до никъде, проектът за бул. Копенхаген е до никъде (спря го Терзиев), проектът за Източна скоростна тангента е до никъде (спрян от Терзиев). За сметка на това ще сменят стълбовете за улично осветление в парка Заимов за по 5500 лв. бройката. Добре ли е?

Не промяна, а подмяна!

Карлос Контрера

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.