Тези хора са пародия на управление и постоянно се опитват да въртят схеми

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tezi-hora-sa-parodiya-na-upravlenie-i-postoyanno-se-opitvat-da-vartyat-shemi/135219 SvobodnoSlovo.eu
Тези хора са пародия на управление и постоянно се опитват да въртят схеми

Жалкият окаян столичен кмет Терзиев, който е назначен, а не избран и веселата му компания с изострен апетит сътвориха вчера поредната идиотщина! Тези хора са пародия на управление и постоянно се опитват да въртят схеми, но дори и това не им се отдава поради вродена некадърност и липса на елементарна експертиза. Сигурно Лена от парапета им е топ юрист......

Васко Ухото обяви с апломб, че прекратява обявени и почти приключили процедури за строително-монтажни работи и за строителен надзор на обща стойност 204 милиона лева. Това се налагало, защото били "незаконни" според някакъв бутафорен одитен доклад, изготвен от чевръстата съпруга на видния променкаджия и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков. 

Естествено всичко това е незаконосъобразно и прекратяването ще бъде обжалвано от всички заинтересовани страни, а некомпетентната секта, която от седем месеца буквално "обладава" София, няма как да ги обяви отново преди да са се произнесли КЗК и ВАС. Разбира се, тези дела ще бъдат спечелени от избраните изпълнители и Столична община ще претърпи колосални финансови загуби от съдебни разходи и неустойки.

Т.е. капиталовата програма на столицата е срината, съответно и бюджета, който самата терзиева администрация внесе в общинския съвет и той го гласува, защото вече е повече от очевидно, че тази година няма да бъде сменена нито една тротоарна плочка, няма да се асфалтира нито една улица или булевард и най-лошото няма да има нито една новоизградена или ремонтирана детска градина. 

Идеята на сина на ДС Васко, който явно от малък е свикнал да тропа с крак и да иска шоколадови яйца от "Кореком" и банани, в пореден изблик на неврастения, е че избраните от администрацията на Фандъкова изпълнители, на редиица ключови за София инфраструктурни проекти, не му допадат - разбирайте отказват да бъдат "ощавени". Разглезеният наследник просто изхвърли всичко в кошчето за боклук, за да може да обяви поръчните отначало и парапетаджиите да се пазарят с фирмите посочени вече от тях, а не от предишните управляващи. Най-гнусното е, че между тези 24 проекта има и такива за детски градини, които децата можеха да започнат да посещават от следващата година. Явно това, че за поредна година почти 10 000 малчугани са без места в общинските градини и ясли не тревожи Васко Телерика и далеч по-важно е той и Андрейчо да нагласят търговете отколкото да реши проблемите на хиляди млади семейства в превзетия от некадърната и крадлива шайка столичен град.

Безпардонното и арогантно отношение на Васко Ухото преминава всякакви граници! След като плати над милион от парите на софиянци, за да угоди на капризите на македонския ЛГБТ активист Зографски и напрактика осакати няколко ключови булеварда, превръщайки района около НДК в тротинеткаджийско царство, Терзиев се появи в партийната им кабеларка БТВ и обяви, че се ИЗВИНЯВА. Остава неясно обаче, кой и как точно ще възстанови парите разплатени за "ловните полета" на Мис Бони, чийто градеж Градския административен съд обяви за незаконен.

Терзиев и некадърният му екип не само няма да заченат реализацията на нито един значим за София проект, но и разгромиха вече започнати такива под вечния благовиден предлог, който тези шарлатани винаги използват - "борба с корупцията". 

Вместо да се заеме с довършването на столичния околовръстен път и да реализира няколко вече възложени пробива, като булевард Копенхаген напромер, които столичани очакват с години, като по този начин реално облекчи трафика, Вако Ухото се зае да стеснява и да прекратява. 

Видимо се води борба срещу софиянци, които по всичко личи, са най-големият проблем и много пречат на Терзиев и розовите му ортаци. Град без граждани - това е лозунгът на Ушето! Единственото, което няма да бъде прекратено и за организацията и провеждането му няма да се жалят сили и средства е София прайд - всичко друго е без значение за новите управници.

Тишината от страна на прокуратурата започва да буди недоумение - как така е законно да платиш за нещо, което е НЕЗАКОННО и не е ли това тежко престъпление, ощетило публичния интерес в особенно големи размери.

За петък, седми юни, е насрочено поредното заседание по делото на Ваня Григорова, с което тя оспорва избора на Терзиев за кмет. Предстои вещите лица да представят окончателния доклад, на база на който съдиите да решат дали има основания за касиране на избора на Ухото.

Всички се надяваме да се намерят достойни български съдии, които да сложат край на тази агония и да отърват столичани от розовата чума!

Страхил Ангелов

7 Коментара

От чужбина

1 week before

Е па да не съм ги избирал аз .... вие си гласувахте и ги избрахте, значи това се харесва и търси от столичани, ерго мнозинството столичани са пе...си.

Коментирай

От чужбина

1 week before

Винаги съм се впечатлявал от това как българският народ никога няма вина за каквото и да е и винаги е безгрешен ама политиците ни били лоши ... а политиците да не падат от небето - идват от народа, избират се от народа и се търпят (преизбират) от народа ... тоест това, което виждаме да правят политиците, е олицетворение на народния манталитет и мислене.

Коментирай

Софиянец-дегенерат от село

1 week before

Всеки втори в софето има вид на недоклатен джендър. Какво очаквате от такова народонаселение? Педали избират педали и си живеят прекрасно в най-изтърбушения кокошарник на планетата. Кеф!

Коментирай

Мишо

1 week before

Ами "софиянец" в повече (от село) като не ти харесва у "изтърбушения кокошарник" (Софето) що си не седя у село при козите, бълхите и оборския тор?! Затова София се напълни с джендъри!

Коментирай

Мишо

1 week before

Ами "софиянец" в повече (от село) като не ти харесва у "изтърбушения кокошарник" (Софето) що си не седя у село при козите, бълхите и оборския тор?! Затова София се напълни с джендъри!

Коментирай

Иво Колев

1 week before

Ами махайте го този от кметския стол...сложете ромката поне тя е по интелигентна и начетена....и да не се появят глупаци и да ходят да гладуват за ПП. Не гласувайте за този крадец от ПП

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.