Тия точно да говорят за законност е ни повече, ни по-малко гавра!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tiya-tochno-da-govoryat-za-zakonnost-e-ni-poveche-ni-po-malko-gavra/138274 SvobodnoSlovo.eu
Тия точно да говорят за законност е ни повече, ни по-малко гавра!

Сламеното човече - заело по ирония на съдбата поста кмет на столицата ни, щяло да връща решението за обявяване на конкурси и за временни ръководства на шест от общинските търговски дружества. Според него било незаконно. Терзиев и законност? Моля?! ППД-Спаси София и законност? Тия точно да говорят за законност е ни повече, ни по-малко гавра!

Терзиев, екипът му и цялото ППДБ-Спаси София са затънали в незаконни действия, некадърност, шуробаджанащина и провали. Според комунистическия милионер предложението ми било незаконно и щяло да бъде отменено от съда. А, да видим. Само ще припомня, че Кирил Петков смени борда на ББР още преди да стане министър, преди две седмици министърът на енергетиката размести бордовете на БЕХ, АЕЦ Козлодуй, Мини Марица Изток - 2. Преди това управлението на ДКК се сменяше на има, няма половин година. Практиката, включително съдебната, е против небивалиците на софийското кметче. Общинският съвет многократно е правил подобни промени и никога не са обявявани за незаконосъобразни. Бордът на метрото беше попълнен с нов член по подобен начин преди 3 години. 

Истината е, че Терзиев всячески брани статуквото. Да, тоя, дето дойде да прави промени. Не иска да има промени, щял да чака конкурсите, но, разбира се, само ако са по неговите/техните правила (на ППДБСС). 

Сега да ви обясня какво ще направи Терзиев, ако върне решението по моя доклад - ще спре конкурсите, по-скоро ще се опита да ги спре. Защо? Какви уговорки и договорки имат Терзиев, Бонев и част от ръководителите на дружества зад кулисите? Защо изведнъж някои ръководители станаха добри (а до преди изборите не бяха), а други не. Защо и как? 

От Терзиев и ППДБСС чух за себе си всякакви квалификации, обиди, клетви. Това е нивото на неможачите и доказаните (вече) некадърници. Ако един съветник от ВМРО в СОС може да събере подкрепа, която вие не можете, тогава е редно да се замислите за собственото си можене, другарю-милионер! Ако ВМРО с един съветник може да ви разбие схемите, правете си сметката какви политически некадърници сте. Когато ГЕРБ ви подкрепиха бюджета (на Терзиев и ППДБСС) бяха добри и конструктивни, сега вече пак са лоши. Когато БСП ви подкрепи транспортната рамка (на Терзиев и ППДБСС) бяха добри и конструктивни, сега вече са лоши... Когато отделилите се от Възраждане ви подкрепиха също бюджета бяха конструктивни, сега били отцепници, анонимници и прочие обиди... Всъщност, проблемът, другарю-милионер и другати джендъри е във вашия телевизор.

Между другото апотеоз на вашето гнусно лицемерие е фактът, че кметът, който ще забранява на хората да си карат колите и ще ги учи да карат колело, си паркира Поршето за 200 000 лв. без пари пред главния вход на Столична община. По-добра илюстрация на лицемерието на ППДБСС няма!

Карлос Контрера

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.