Тошко Йорданов и Трифонов показаха подписания анекс за връщането на бежанци у нас

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/toshko-yordanov-i-trifonov-pokazaha-podpisaniya-aneks-za-vrashtaneto-na-bezhanci-u-nas/124574 SvobodnoSlovo.eu
Тошко Йорданов и Трифонов показаха подписания анекс за връщането на бежанци у нас

Председателят на парламентарната група на Има Такъв Народ Тошко Йорданов и лидера на партията Слави Трифонов показаха на видео официалния анекс, подписан от българското правителство за влизане в Шенген по въздух.

Йорданов уточни, че в анекса пише, че България и Румъния без условие и по най-бързия начин трябва да вземат всички имигранти, които са регистрирани в двете държави.

"Съгласяваме се да приемем всички мигранти, които се намират в Австрия, но са регистрирани у нас. Преди седмица и нещо министерството на вътрешните работи на Австрия казаха, че са около 6000 човека, предимно афганистанци и сирийци", посочи председателят на ПГ на ИТН.

Йорданов коментира още, че престъплението всъщност е, че нито една друга държава не се е задължила на такова нещо - нито Гърция, нито Италия, нито Франция, нито Испания.

"Събули сме си панталоните и сме се навели, това сме направили", посочи още той.

"Австрийците ще ни върнат всички сирийци и афганистанци. Ние ще трябва да ги настаним в някакви лагери. Официално през 2022 г. са влезли официално 20 000 мигранти у нас. За 2021 г. са 7800 човека, а за 2019 г. са 3000 човека. За 2022 г. 9000 души са отишли в Австрия", обясни Йорданов.

Евроком 

5 Коментара

Сенека

преди 4 месеца

Камъни ще трябват! Много!

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Пак не обхващате кошмара в пълният му размер..Кой ви каза,че само от Австрия ще бъдат върнати? Ами от другите , в които са преминали като ,,регистрирани,, в България? Германия и т.н..., над 1 000 000 са , повече..!

Коментирай

емигранд

преди 4 месеца

При управлението на ББ бе подписано споразумение от същият..Всички влезли емигранти от точка А да бъдат върнати на точка А. Което означава че всички които са влезли през бгето ще ни ги върнат.

Коментирай

песимист

преди 4 месеца

Мизерници! Да направят лагерите за настаняването им в София! Може в новите ръкави на метрото!

Коментирай

Балалайка

преди 4 месеца

От законна гледна точка са българи. Следва експулсирането на българските българи от съответните членки. Това е логичния ход.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.