Това е готин кадър - деца на енергетици запушиха пътя в Раднево

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tova-e-gotin-kadar-deca-na-energetici-zapushiha-patya-v-radnevo/117534 SvobodnoSlovo.eu
Това е готин кадър - деца на енергетици запушиха пътя в Раднево

Това е готин кадър - деца на енергетици запушиха пътя в Раднево.

Целият град трябва да излезе, поминъкът на семействата там е поставен на карта. Не разбирам какво се кумят...

Това не е бутикова кауза, само на някакъв отрасъл. Става дума за енергийната и национанална независимост. Отровната сглобка я харизва на розовия комунизъм в Брюксел.

Оставката на сглобката е по-близо отвсякога.

Който може - на барикадите в Раднево, Нова и Стара Загора, Гурково, магистралите.

Недялко Недялков

7 Коментара

karon_m

11 months before

Сайтът е ЛУПА !!!!

Коментирай

мисля че

11 months before

тези дечица трябва да пишат домашни

Коментирай

Бай Иван

11 months before

Една голяма част от нашия народ за съжаление за последните 33 години бе дебилизиран и опростачен! През 1990 година, нашия народ наред с другите източно европейски народи бе изключително грамотен, за разлика от сегашното положение! Затова не ме учудват подобни изяви не само от платени държачи на микрофони, но и от по-обикновени и неграмотни хора! Те завиждат за "големите" заплати на миньорите и енергетиците и не осъзнават огромния риск и тежест на професиите им и че Мариците и термоелектрическите централи дават над половината електроенергия на страната, а освен това са базови можности, без които токът от фотоволтаици е неизползваем! Затова всички трябва да подкрепим енергетиците, защото иначе ще се радваме на космични цени на тока и ще стоим на тъмно! Аз не вярвам това правителство да направи нещо полезно за Родината ни, защото до сега то е работило само в интерес на Посолството и Украйна!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.