Това е просто поредният пример за арогантността и лицемерието на славоукраинстващите псевдо-демократи

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tova-e-prosto-poredniyat-primer-za-arogantnostta-i-licemerieto-na-slavoukrainstvashtite-psevdo-demokrati/115658 SvobodnoSlovo.eu
Това е просто поредният пример за арогантността и лицемерието на славоукраинстващите псевдо-демократи

Мустафа Емин - виден "демократ", член на ръководството на "Да, България" и съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев вдигнал скандал в спешното отделение на болница "Пирогов" и поискал чуждо дете да бъде изведено от шокова зала, за да вкарат неговото... с малка раничка!

Това е просто поредният пример за арогантността и лицемерието на славоукраинстващите псевдо-демократи, които натрапчиво и агресивно се опитват да нахлуят в живота и бита на българина. 

Днес всяка мерзост, цялата политическа нищета, всяко престъпление, подлост и лицемерие получава "опрощение" и публична реабилитация ако замесените индивиди са увити като пашкули в украинското знаме. До каквито и низости да стигне даден политически или стопански субект е достатъчно да побие флага на Незалежната и получава моментална "индулгенция"! Корупцията, всякакви длъжностни престъпления, управленска немощ, съпроводени с откровенна глупост и некадърност се подминават с лека ръка и са простени стига само да се крещи достатъчно силно "Слава Украини"! 

Дори и да ни покажат как някой от тези дояжда дете, ще му бъде простено моментално ако вместо с покривка масата е застлана с синьо-жълтата "светиня". А пък ако "послушникът" ползва нож и вилица направо ще бъде обявен за прогресивен и напредничав канибал, чийто пример трябва сляпо да се следва! 

Развяваш украинското знаме, бълваш всевъзможни гадости по адрес на Русия и народа и, заклемяваш Трети март и всичко свързано с него, обявяваш хомосексуализма за добродетел и не на последно място демонстрираш погнуса и отвръщение към България и всичко българско и моментално ставаш част от клуба на "прогресивните" евроатлантици. Бидейки приет там получаваш място на масата, на която се разкъсва и дояжда плячката БЪЛГАРИЯ под зоркия и одобрителен поглед на "партньорите", които винаги кимат одобрително с глава и пожелават усмихнато "бон апети"!

Страхил Ангелов

2 Коментара

Bad Face

10 months before

Три месечно кърмаче? Върви, спъва се, пада и си удря главата в ръба на маса??? Как става това? Това си е чиста измислица! Как да му се вярва за другото!! Агенцията за защита на децата защо не е разследвала ханъмата му какво е правила и как е допуснала детето да е наранено? Тя сливата ли си е бръснела през това време?

Коментирай

Олеся Зеленска

10 months before

Ех, ага...ага Мустафа! Как ти идва сега, на часа да извадиш ятаган и да сечеш...сечеш глави. И надясно, и наляво...и пак, и пак, и пак. Нали така ага Мустафа?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.