Той се е оплакал, че сме споделили явното прихапване на производствени цени , а децата ни плащат 5 ЛЕВА на ден за ябълка и обяд!!!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/toy-se-e-oplakal-che-sme-spodelili-yavnoto-prihapvane-na-proizvodstveni-ceni-a-decata-ni-plashtat-5-leva-na-den-za-yabalka-i-obyad/117259 SvobodnoSlovo.eu
Той се е оплакал, че сме споделили явното прихапване на производствени цени , а децата ни плащат 5 ЛЕВА на ден за ябълка и обяд!!!

Днес разбрах от БНТ (ПОРЪЧКОВ РЕПОРТАЖ), че мои и на колеги страници във фейсбук и Интернет сме обидили и сме разпространили тази "фейк" снимка на един НЕНУЖНИК-ДУПЕТАТ. Той се е оплакал, че сме споделили явното прихапване на производствени цени , а децата ни плащат 5 ЛЕВА на ден за ябълка и обяд!!! Цървула дори е намесил в драмата си БНТ ❗❗❗

Госпожо Ананиев, аз се познавам лично с вас и знам какъв никаквец сте! Вие и вашата шепа смешници ще бъдете унизени в не далечно време! Ще бъдете смазани от общество, което повярва във вас, очаквайки СПРАВЕДЛИВОСТ, А НЕ ЦЕЛУВАНЕ УСТА В УСТА С ПРОТИВНИТЕ БОЙКОВЦИ!!!! Иначе сте слаб характер и БЛАГОДАРИМ ЗА РЕКЛАМАТА!

Борислав Райчев

1 Коментара

Борис

преди 7 месеца

"Иначе сте слаб характер"-не бе!Онаниев е хлабав сфинктер!Педал недоклатен!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.