Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност - и неговата, и на хората които е записал

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/tozi-zapis-koyto-pusna-sutrinta-radostin-vasilev-pokazva-cyalata-gnila-sashtnost-i-negovata-i-na-horata-koito-e-zapisal/110803 SvobodnoSlovo.eu
Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност - и неговата, и на хората които е записал

Този запис, който пусна сутринта Радостин Василев, показва цялата гнила същност - и неговата, и на хората които е записал.

Предполагам, че повечето от вас са отвратени от това, което виждат и чуват. И аз така. Сега изрази като “Аз нали ви казах” ще са верни, но с нищо няма да помогнат. Цял живот работя с емоции, а трябва да съм практичен. Иначе няма успех. Във всяка работа е така.

Щастието не е цел, а следствие. Трябва да направиш нещо, за да си щастлив. И в тази ситуация е така, трябва да се постъпва практично, а не емоционално. Тоест, нужна е експертиза на хора, които разбират, а не хора които искат власт, слава и пари, но всъщност нямат грам морал.

Слави Трифонов

1 Коментара

Борис

преди 10 месеца

Айде Чалгар,не плюй по Руди гела!Нали ти го натресе в политиката,както Летящия с кобри ни натресе Кирчо,Кокорчо и останалата гмеж,барабар с отвратителния гном!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.