Убийството на "Нотариуса" е предупреждение

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/ubiystvoto-na-notariusa-e-preduprezhdenie/126527 SvobodnoSlovo.eu
Убийството на "Нотариуса" е предупреждение

Убийството на "Нотариуса" е предупреждение. Зловещо и жестоко наистина - разстрелян пред очите на семейството си, но пък така посланието става пределно ясно. И дано тези, за които е предназначено, са достатъчно умни, за да го разберат. Имам предвид корумпираните магистрати и адвокати, които си позволяват влизането в противозаконни схеми.

Навремето мутрите бяха достатъчно умни и след като снайперисти от партньорските спецслужби разстреляха няколко от тях се усетиха и смениха джапанките и анцузите с костюмчета "Версаче" обувки от крокодилска кожа. В началото им отиваха като на прасета - звънчета, но с годините се култивираха.

Очакваме същото и от пазителите на закона. Костюмчета си имат, остава да почнат да го прилагат - почтено, безпристрастно. Иначе прогнозирам още убийства. Този път на хора в черни и червени тоги.

Емил Василев

8 Коментара

Фриц Клингенберг

преди 3 месеца

Василев - ползвай огледалцето като адвокат! Поне веднъж в живота.

Коментирай

Яне Янев - Яневистия

преди 3 месеца

Много проницателно. Много!

Коментирай

Ангелина

преди 3 месеца

Не ,тези с "черните тоги " и с "червени тоги" себеподобни на убитото лице , ще ходят в специализирани заведения със строг режим. Въпросният Божанов и по външен вид си личи ,че е изверг.Докато тези с "тогите" и с "униформите" и "цивилните" и свързани с подобна престъпна дейност ,много често по външен вид и поведение са лицемерни изродени същества и хора с "престиж ,положение" и "прилично държане",също като изпълняващия функциите на главен прокурор.!

Коментирай

Неимпресионист

преди 3 месеца

Аз на местото на Василев, след този МУ коментар, не бих спял спокойно. Разлика между Нотариуса и Василев няма.

Коментирай

Яне Янев - Яневистия

преди 3 месеца

Никога не късно да се върнеш в селската политика. И никога не е късно да последваш нотариуса ... гледайки огледалото. Нали така? Трябва си ред, законност, справедливост.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.