Уволнението на Александър Морфов от Народния театър е тежка свинщина

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/uvolnenieto-na-aleksandar-morfov-ot-narodniya-teatar-e-tezhka-svinshtina/52839 SvobodnoSlovo.eu
Уволнението на Александър Морфов от Народния театър е тежка свинщина

Уволнението на Александър Морфов от Народния театър е тежка свинщина. То е позорен триумф на безличното чиновничество над талантливия дух. То е поредната демонстрация, че всички сфери в държавата са овладени от послушни службогонци.

Сашо ще си намери работа. Той може да прави театър на всяка престижна сцена по света. Но в България е нежелан. Спектаклите му ще се помнят и след години. А никой няма да помни кой е бил директор. И какви срамни заповеди е подписвал. Мишките победиха. Засега.

Иво Сиромахов

От фейсбук

4 Коментара

апатия

преди 1 година

Ами ако човек се държи като свиня, не може да работи в Народния Театър. Толкоз просто и логично...

Коментирай

О, я стига!

преди 1 година

Морфов се е държал като хулиган и е заслужено уволнен. Пред закона всички са равни. Къде тук има някаква политика? Ако е искал да чуят мнението му за Кръстева, да беше написал възражение или да организира протест. А той се напил и почнал да чупи. Хайде престанете да героизирате пиянските му изцепки!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.