В ЦЪРКВАТА В ЗЛАТОГРАД: „АДИ, МАХАЙ СЕ! КОЙ ТОК ЩЕ СВЕТНА СИ Е МОЯ РАБОТА! АКО ЩЕ СНИМАШ – 50 ЛЕВА! ИЗЧЕЗВАЙ! КОЙТО СНИМА – ВХОД 50 ЛЕВА! /ВИДЕО/

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/v-carkvata-v-zlatograd-adi-mahay-se-koy-tok-shte-svetna-si-e-moya-rabota-ako-shte-snimash-50-leva-izchezvay-koyto-snima-vhod-50-leva-video/122261 SvobodnoSlovo.eu
В ЦЪРКВАТА В ЗЛАТОГРАД: „АДИ, МАХАЙ СЕ! КОЙ ТОК ЩЕ СВЕТНА СИ Е МОЯ РАБОТА! АКО ЩЕ СНИМАШ – 50 ЛЕВА! ИЗЧЕЗВАЙ! КОЙТО СНИМА – ВХОД 50 ЛЕВА! /ВИДЕО/

На 23.11.2023 АФЕРА публикува:

ДОВЕРЕНИК НА НИКОЛАЙ ПЛОВДИВСКИ  ВИЛНЕЕ В СВЕТИНЯТА НА ЗЛАТОГРАД – ХРАМ „УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО“. ИМА СЪМНЕНИЯ ЗА ИЗЧЕЗНАЛИ ИКОНИ. ПРОКУРАТУРА И МИНИСТЕРСТВО НА КУЛТУРАТА ДА НЕ ТУПАТ ТОПКАТА, ЗАРАДИ МОЩНОТО ВЛИЯНИЕ ВЪВ ВЛАСТТА НА НИКОЛАЙ, А ДАНС ДА РАЗРОВИ КАНАЛ ЗА ИЗНОС НА ИКОНИ!

АФЕРА алармира ДАНС също да се заеме с аферите в църквата в Златоград, тъй като има огромни съмнения, че както Министерството на културата, така и прокуратурата ще потулят безобразията вършени там, включително и за подозрения за канал на износ на икони.

След първата проверка на Министерството на културата, протокол от която така и е „засекретен“ и никой не може да се добере до него, на 5 декември т.г. предстои да бъде извършена нова проверка от страна на Министерството на културата.

АФЕРА пуска няколко клипа за да се види безобразното поведение на църковните служители в църквата в Златоград, чието поведение показва, че по-скоро все едно влизаш в бакалия, отколкото в църква.

Публикуваме и участието на Александра Иванова, подала сигнала да аферите в църквата в Златоград, в предаването на Крум Савов по телевизия 7/8.

Afera.bg

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.