В лошото време АПИ ви пожелава – ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ! (ВИДЕО И СНИМКИ)

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/v-loshoto-vreme-api-vi-pozhelava-gospod-da-vi-e-na-pomosht-video-i-snimki/121431 SvobodnoSlovo.eu
В лошото време АПИ ви пожелава – ГОСПОД ДА ВИ Е НА ПОМОЩ! (ВИДЕО И СНИМКИ)

Агенция „Пътна инфраструктура“ ви пожелава – ГОСПОД ДА ВИ В НА ПОМОЩ! Това послание се върти като анекдот в социалните мрежи след настъпване на лошото време в страната. Всъщност, това не е никакъв анекдот, а самата истина за хората, които закъсаха по непочистените заснежени пътища. За тези, които призоваваха АПИ за помощ, а от агенцията са им отговаряли, че снегорини чистят пътищата от снега! Само където никой нито ги е виждал, нито ги е срещал тези снегорини по заснежените пътища.

Вероятно почистването е ставало само на книга, но не и в действителност, както се вижда от публикуваните в социалната мрежа снимки и видеа.

1 Коментара

онуфри

преди 1 седмица

Ами закъде сте се юрнали бре мозъци? Колкото е по-лошо времето, толкова по-голямо желание имате да пътувате и да се блъскате. Толкова ли не можахте да почакате един ден, ами в бурята ще карате? После АПИ ви било виновно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.