В момента крадат, унищожават дюните и строят частен плаж на Ропотамо и Аркутино!! Ало, Сглобкаджиите!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/v-momenta-kradat-unishtozhavat-dyunite-i-stroyat-chasten-plazh-na-ropotamo-i-arkutino-alo-sglobkadzhiite/124853 SvobodnoSlovo.eu
В момента крадат, унищожават дюните и строят частен плаж на Ропотамо и Аркутино!! Ало, Сглобкаджиите!

Това се случва край Ропотамо точно в момента.

Пясъците на защитената местност Аркутино се използват, за да произведат поредния частен плаж в страната – този на щастливеца, сдобил се с имота на Людмила Живкова, в момента приватизира цял един плаж. Строи си паркинг, частни пътища, руши местообитания, граби и безчинства.

Точно до него е Свети Тома, където друг капиталист превърна скалите в частен плаж. Много се изписа за подпорната стена там, нищо за приватизацията на Аркутино от другата страна.

Кражбата на Аркутино започна преди много години, но далаверата беше изцяло разгърната през управлението на революционните НС-та, които ни дадоха звезди като Радостин Василев в спорта и Боби Сандов в екологията.

Застрояването на плажове и кражбите на обществени ресурси не само не спря, но и се увеличи.

Това ни донесе промяната, освен Джъмбото на недостроения Хемус на човекът в сянка Кирил, далаверата с газта и външните кредити на Асен

Виктор Димчев, фейсбук

1 Коментара

Жоро

преди 3 месеца

Постоянно крадат,не само в момента.Явно някой от сглобката е взел кинти за да си затваря очите за поредното безобразие.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.