В жалката ни териториална колония, пари за амеркански бракми има, но за талантливи деца няма

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/v-zhalkata-ni-teritorialna-koloniya-pari-za-amerkanski-brakmi-ima-no-za-talantlivi-deca-nyama/121588 SvobodnoSlovo.eu
В жалката ни териториална колония, пари за амеркански бракми има, но за талантливи деца няма

В жалката ни териториална колония, пари за амеркански бракми има, но за талантливи деца няма.

200 000 лева са похарчили едни от родителите, за да може детето им да развие потенциала си в шахмата. 

Две от четирите момичета учат навън едва ли ще се върнат някога (и правилно).

Помните ли близнаците - талантливите шуменски пианисти Хасан и Ибрахим? Е, наредили са в топ 10 на международния конкурс Étoiles du piano, който се проведе преди дни в Рубе, Франция. Само че и за тях пари не се намериха, родителите им събраха, за да могат да отидат да учат в чужбина.

Държава, която не цени талантите си, няма бъдеще.

Докато разни тюфлеци по цял ден само се чудят какво и как да откраднат, докато ни занимават по цял ден с разни шебеци, които едно изречение правилно на правилен български не могат да вържат, в кочината положението ще е такова и ще се влошава.

Имаме талантливи деца, но са попаднали на грешното място.

Спасявайте се, умни деца! Тук не е място за умни. Тук виреят само тъпаците...

Станислав Пеев

1 Коментара

Ивайло Кирков

преди 5 месеца

Боя се, че и в женския ни шахмат скоро ще се повтори някогашната история с Наим Сюлейманов. А откъде мисля така? От сутрешните кадри, предавани по Евроком, по награждаването на нашите момичета - Европейски шампионки.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.