Валери Йорданов: Ще напусна Народния театър, в казарма изкуство не се прави

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/valeri-yordanov-shte-napusna-narodniya-teatar-v-kazarma-izkustvo-ne-se-pravi/52829 SvobodnoSlovo.eu
Валери Йорданов: Ще напусна Народния театър, в казарма изкуство не се прави

"Странно ми е, че този сталинизъм може да съществува и днес".

Това заяви за БНР Валери Йорданов, който е актьор в Народния театър "Иван Вазов". Той застана начело на протеста на несъгласните с "настаняването на политиката в културната институция".

Йорданов съобщи, че в знак на протест ще напусне Народния театър, защото "в казарма изкуство не се прави и тази казарма е несъстоятелна и невъзможна":

"Обръщам се към всички политици, от които това зависи. Всички, които викаха "Мутри, вън", които казваха, че ще оправят нещата и ще се борят срещу цялата гнилоч, а никой не взема отношение. Призовавам ги, оправете нещата!".

https://eurocom.bg/

2 Коментара

Те пияниците се подкрепят

преди 1 година

Хвани единия, удари другия. Кво се пениш, бе бродяга? Сашо се напил, драскал и чупил. Голямо момче е и ще си понесе отговорността, а тя е - у в о л н е н и е.

Коментирай

льольо

преди 1 година

Напускай! Не ни трябваш.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.