Въпрос на Narod.bg: Поръчвал ли е Петър Кънев цял бус мадами за групово забавление във Велинград заедно с евродепутат?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vapros-na-narodbg-porachval-li-e-petar-kanev-cyal-bus-madami-za-grupovo-zabavlenie-vav-velingrad-zaedno-s-evrodeputat/43929 SvobodnoSlovo.eu
Въпрос на Narod.bg: Поръчвал ли е Петър Кънев цял бус мадами за групово забавление във Велинград заедно с евродепутат?

Пореден сигнал до Narod.bg за достолепния палавник от БСП Петър Кънев. След като наше разследване извади скандални поръчки на червения депутат от сградата на НС на невръстни с кодираното „донесете ми дънки №14“, детайлите по което е добре прикрито от службите, за да държат варненеца-милионер на каишка, сега изникват нови данни, които трябва да бъдат проверени от службите.

Очевидец твърди пред Narod.bg, че преди време Петър Кънев в компанията на евродепутат, но не от БСП (името се пази в редакцията на Narod.bg, б.ред.), е поръчал цял микробус мадами да бъдат доставени в хотел „Двореца“ във Велинград, в който социалистът е съдружник.

Партньор на ВИП социалиста-печатар в хотела е транспортният бос от ГЕРБ Миролюб Столарски.

Твърди се, че момичетата били съблечени голи и вкарани в затворен за останалите посетители басейн в „Двореца“, където заедно с евродепутата, който също е известен бизнесмен, се забавлявали групово, подклаждайки въргала с елитни вина и уискита.

Знае се, че хотелът на Столарски и Кънев разполага с близо 230 легла, 115 стаи, включително 6 апартамента и един президентски апартамент.

В парка на „Двореца“ има изграден голям воден комплекс. Минералните извори №7 и №18 във Велинград захранват вътрешния и двата външни басейна.

Хотелът работи целогодишно, като в него се трудят около 100 души персонал. Цените на нощувките са от 70 до 350 евро.

narod.bg

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.