Васил Божков: Понякога разкаялият се грешник може да е по-ценен от светец

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vasil-bozhkov-ponyakoga-razkayaliyat-se-greshnik-mozhe-da-e-po-cenen-ot-svetec/110330 SvobodnoSlovo.eu
Васил Божков: Понякога разкаялият се грешник може да е по-ценен от светец

Неподадената и демонстративно скъсана оставка на главния прокурор Иван Гешев извади от медийното затишие, в което временно беше изпаднал, хазартния бизнесмен с няколко повдигнати обвинения Васил Божков.

В лаконичен коментар във фейсбук Божков пише следното: 

"Понякога разкаялият се грешник може да бъде по-ценен от светец.

#БъдетеЗдрави."

offnews.bg

2 Коментара

Мина

преди 11 месеца

Нито го знам какъв е г-н Божков- но знам едно: събираше и купуваше български артефакти и съкровища, продадени и изнасяни от мафията. Искаше да направи музей, в който да бъдат изложени тези съкровища. Откраднаха ги. Изгониха го. Е, кой е българин? Кой мисли за родината? Кой следеше и връщаше българските съкровищници в България?! Демгосаният за лош- г-н Божков! Който искаше да събере българската златна съкровищница в България.

Коментирай

Иванов

преди 11 месеца

Мина, обръщаш внимание само на един детаил. Всички световни музей са били създадени от хора пристрастени към събиране на ценни предмети. Хора, които са заплащали за тях, а после са ги предоставяли на държавите си. Затова има Лувър, Ермитаж, Третяковска галерия, Прадо в Испания и много други. У нас хора като братята които построиха софийския университет вече няма. Нашите милионери са дребни спекуланти, които като Гочето Гергов се докопаха престъпно до милиони, но не са направили нищо. Само за т.н. дупка във Варна, която все още грози центъра и, Гергов получи цели 45 милиона от Бойчето, а сега смята панаира в Пловдив за личен терен, с който може да прави каквото си поиска.Това нашето вече не е държава, а кенеф, както вече ни изобразиха, и сагата около Гешев го потвърждава. Божков декларира, че е давал милиони в чували за Борисов, но Гешев години наред държа тази престъпна схема на трупчета. сега тръгнал да се прави на Божи инструмент.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.