Важна новина за всички клиенти на Топлофикация София

Днес изтичат 2 важни срока

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vazhna-novina-za-vsichki-klienti-na-toplofikaciya-sofiya/115730 SvobodnoSlovo.eu
Важна новина за всички клиенти на Топлофикация София

Днес изтичат 2 важни срока

От "Топлофикация София" напомня, че имате възможност да оспорите своята сметка за парна до 31 август, до днес. Ако не сте предоставили достъп на вашия топлинен счетоводител за проверка на топломерите, имате възможност да го направите също до 31 август. В случай, че не се възползвате от тази възможност, след тази дата ще бъде начислена служебна сметка според установените правила.

Данни от фирмата за топлинно счетоводство "Техем" сочат, че 45% от абонатите трябва да доплатят определени суми към своите зимни сметки. Останалите клиенти Топлофикация София ще получат обратно изравнителни суми, които са били предварително предплатени.

Сумата, която ще бъде възстановена на всеки пети жител на столицата, ще варира между 12 и 118,8 лева с ДДС за целия отоплителен сезон. Общо 55% от клиентите имат право на възстановяване на плащанията си. За 16% от клиентите тази сума ще бъде между 120 и 298,8 лева с ДДС.

Важно е да знаете, че след 31 август няма да бъдат приемани нови искания за корекции на изравнителните сметки. Евентуални такива, които възникнат след допълнителния отчет, ще повлияят на изравнителните сметки на всички жители в сградата, уточняват от Топлофикация. За повече информация, можете да посетите техния уебсайт или да се консултирате с топлинния си счетоводител.

Източник: blitz.bg

1 Коментара

Rdn

9 months before

Това някаква гавра с читателите ли е? Защо на 07.09. ми се поднася твърде стара информация за изтекъл на 31.08. срок за обжалване на нещо си? "Свободно слово" го ударило на свободия!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.