Видяхте ли нагледно, защо нашите евроатлантически “партньори”, а всъщност господари, целенасочено избират невежи, некадърни и най-вече КОРУМПИРАНИ политици?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vidyahte-li-nagledno-zashto-nashite-evroatlanticheski-partnyori-a-vsashtnost-gospodari-celenasocheno-izbirat-nevezhi-nekadarni-i-nay-veche-korumpirani-politici/111179 SvobodnoSlovo.eu
Видяхте ли нагледно, защо нашите евроатлантически “партньори”, а всъщност господари, целенасочено избират невежи, некадърни и най-вече КОРУМПИРАНИ политици?

Видяхте ли нагледно, защо нашите евроатлантически “партньори”, а всъщност господари, целенасочено избират невежи, некадърни и най-вече КОРУМПИРАНИ политици? Защото са послушни! Защото каквото и да им кажат, те ще го направят - коалиция с довчерашния враг? Няма проблем! Ако се ослушваш - ей го списъка Магнитски или нещо подобно.

Видяхте ги. Хубаво е и да ги запомните, че като дойдат пак избори, да не кажете излъгаха ме, не знаех, не очаквах. Ако гласувате за някой от тези:

ГЕРБ

СДС

ПП

ДБ

ДПС

БСП

ИТН

и присъдружните им, това ви чака.

 Разбирате сега ли защо ненавиждат Възраждане? Защото не могат да ги контролират, не могат да ги принудят да правят неща срещу принципите си и интересите на българите и България!

Да си знаете.

Виктор Папазов 

3 Коментара

Справедлив

преди 10 месеца

За да сме свободни - нямаме нужда от " партньори " . Сменихме едни с други по - мазни. От трън та на глог !

Коментирай

инспектор дюдю

преди 10 месеца

Ами такива боклуци им вършат работа и после ги рециклират, корумпирани, морално изплющели и най-вече със святкащи доларови знаци вместо очи. Зомбира се прост човек а тези открити предатели съвестно съсипват националните интереси. Гнусното е че тази форма на предателство става открита и се узаконяват национални предатели в управлението на държавата.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.