ВИЖТЕ КОИ ГИ ЗАЩИТАВАТ!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vizhte-koi-gi-zashtitavat/116241 SvobodnoSlovo.eu
ВИЖТЕ КОИ ГИ ЗАЩИТАВАТ!

 

Можете много изводи да си направите за дадена кауза или идея от личностите, които я защитават. Ето например каузата на евроатлантическите ценности, ЕС и НАТО. Гледайте кои се застъпват за тях - една гнусна крадла, станала за резил на цяла Европа, направила кариера от легло на легло, ибрикчийстваща на всеки с власт, един откровен безродник, който рева със сълзи от радост когато ни вкара в НАТО, осъзнавайки, че ще получи най-голямата комисионна в живота си, няколко чиляци, видимо изтървани от специализираното заведение на д-р Гълъбова и хора, които сами не могат да се определят от кой пол са, а тръгнали да определят посоката, по която да върви България. 

И като видиш цялата тая пасмина да защитава ЕС и НАТО, ти се отщяват, дори и да си имал някакви илюзии за тези съюзи. Просто в тази вселена няма нещо, за което аз например и Сюлейман Пуси или Ленче Кремче да сме на едно и също мнение. Просто няма! И по презумпция когато видя да защитават нещо, съответно го намразвам, без да навлизам в дълбочина, по причина, че след като такива отрепки по подкрепят, значи за нищо не става.

Да си призная, понякога съм ги подозирала дори за руски агенти, поставени тук от Путин - всеки път, когато Пуси, Ал Йо, Ленче Кремче, Минджев и прочие чехълчета се появят по телевизията, поне с няколко процента нараства броя на русофилите в България. Направо цялата работа на руската пропаганда я вършат те самите - хората ги гледат и усещат как започват да обичат Русия....

Та такива ми ти работи евроатлантически.....

Елена Гунчева-Гривова

14 Коментара

Абориген

преди 2 месеца

При такива приятели...

Коментирай

Шоу на изродите!

преди 2 месеца

От боклук нагоре са!Кой е толкова извратен и закъсал да ляга с тази? Оня психо наркоман Паси сигурно плака от радост като ни набута в НАТО,защото си мислеше колко ли хора искат да му пръснат халката с кеф заради това?!Тая измет само бесило я оправя!

Коментирай

DEL JESU

преди 2 месеца

И защо бесило? Да се отърват толкова лесно???Мините в Бухово за тях,нищо друго!!!

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Че болшевишката клептоманка Елена Поптодорова е пародия пародия е. Обаче,кой я атакува тъй яростно. Депутатката от XLVII народно събрание Гунчева Гривова. От коя партия,Възраждане.Гривова,Гривова,колкото и да си яростна ,времето минава но позорът остава. Възраждане. Ае стига бе,родолюбка.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

оуцвБЦУБ; Бравос,е така те сакам.Какъв елегантен изказ. Какви красиви съществителни. Личи си ,че си самороден гений. Доктор Костя че те лапне като топъл леб .

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Бравос,бравос, оуцвБЦУБ,пълните ми душата с елените си слова и конгениалност,която прозира зад всеки написан от вас ред. Възраждане ще се гордее с един толкова смислен кадър. Да ви е жив и здрав доктор Костя сплотителят на българския народ и символ веруюто на таквийзи кат вас.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Уважаеми оуцвБЦУБ след всичко написано от вас осъзнавам,че сте титан на мисловността. Предполагам ,че айкюто ви е най малко 80. Но ,като мисловен титан би трябвало да ни ощастливите и с по обемено и цветисто епитетно съдържание. Не иде да повтаряте само едно аки ,аки. Втръсва чак ,уважаемий титанино.

Коментирай

copy - paste

преди 2 месеца

Ще ми ваксинират хея Крадлата на козметика от натовско летище е много интересна форма на идейно-ценностна мутация. Започвайки кариера като разкрепостена за своето време мине*чийка-комсомолка , през посланик на слугинска България във Вашингтон , до обикновена крадла, коментираща Конституцията на България. O tempora, o mores!------ Българин Елена Поптодорова и Надежда Нейнски – КУРВИТЕ на прехода.

Коментирай

Глас от народо

преди 2 месеца

Мали,Мали ,мали оуцвБЦУБ,направо сте гений. Никой не е достоен да слуша вашата елейност. Требе час по скоро да се побликувате в Дума,вестникот. Та да имате по широка аудитория.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.