Вижте щерката на прокурор Емилия Русинова, очакваща дете от момчето за всичко на Пепи Еврото - Кристиян Христов (СНИМКИ)

Кристиян Христов неотдавна бе задържан преди обявена пресконференция по БТА

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vizhte-shterkata-na-prokuror-emiliya-rusinova-ochakvashta-dete-ot-momcheto-za-vsichko-na-pepi-evroto-kristiyan-hristov-snimki/111394 SvobodnoSlovo.eu
Вижте щерката на прокурор Емилия Русинова, очакваща дете от момчето за всичко на Пепи Еврото - Кристиян Христов (СНИМКИ)

Кристиян Христов неотдавна бе задържан преди обявена пресконференция по БТА

Бившият следовател Петър Петров-Еврото е активирал марионетката си Кристиян Христов, който в момента живее в квартал "Драгалевци" в София заедно с дъщерята на зам.-апелативния прокурор на София, Емилия Русинова. Христов, известен като "Момчето за всичко" на Еврото, обяви в медиите, че е притеснен, тъй като приятелката му е бременна и ще ражда скоро. Приятелката, за която става въпрос, е дъщерята на прокурор Русинова, чието име беше споменато преди няколко дни от бившата съпруга на Еврото, Любена, по време на нейното интервю за "Антикорупционния фонд".

Според Любена Петрова, бившата половинка на Еврото, по време на нейната работа като градски прокурор в София, Емилия Русинова също често посещавала ресторанта "Осемте джуджета", където Кристиян Христов, под наставленията на Еврото, записвал тайно срещи с магистрати и полицаи.

 

Напомняме, че Христов е обвинен покрай разследването срещу своя наставник Петър Петров-Еврото, който успял да се укрие в Турция и оттам – в Дубай. Бившият боксьор е обвинен в незаконното използване на специално техническо средство за нелегално събиране на информация.

Въпреки това, той получи сериозно медийно отразяване в БТВ. Не е ясно защо медията подпомага организираната престъпност и заговора за политическо унищожаване на прокуратурата, които се управляват от бившия следовател Петър Петров-Еврото, който вече не рядко посяга към чашката.

Източник: pik.bg

 

1 Коментара

никола

1 year before

Любена е машина

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.