Войната на елита срещу човечеството

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/voynata-na-elita-sreshtu-chovechestvoto/5785 SvobodnoSlovo.eu
Войната на елита срещу човечеството

 

Привидно за една нощ обществото се озова в антиутопичен сюжет на научнофантастичен филм. Милиони спазващи закона граждани са под домашен арест. Тиранични полицаи злобно нападат деца и възрастни хора, които просто излизат на открито.

Безброй неизлечимо болни хора са починали сами, след като им е било отказано утешително сбогуване с близките. Милиони работници са загубили прехраната си поради лични решения за неваксиниране. С всяка изминала седмица става все по-очевидно, че това няма нищо общо със здравето. Всъщност, щателно планираната война на елита срещу човечеството се разгръща пред очите ни. В момента има ли масово глобално обезлюдяване?

Геоинженерство

Група учени демонизираха въглеродния диоксид на фона на темата за изменението на климата. Като предполагаемо решение проекти за тераформиране се изпълняват по целия свят. Масивни машини за изсмукване на CO2 премахват от атмосферата ни основния газ. Когато органичният биохимичен процес е променен, растенията не могат да оцелеят. Без растителност, която да ни поддържа и да осигурява филтриране на въздуха, ще настъпи масово изчезване.

Едновременно с това Бил Гейтс проектира да блокира слънцето, като изстреля и взриви 12-тонна тебеширена бомба. Земните манипулации ще създадат ужасни последици за целия живот на Земята.

Токсична храна и вода

Флуорът, вреден страничен продукт от производството на алуминий може да бъде проследен във вода и храни. Д-р Филис Мъленикс, невротоксиколог, открива, че добавката причинява рак, проблеми с паметта и нисък коефициент на интелигентност. След въвеждането на съединението, диагнозите рак, аутизъм и ADHD са нараснали рязко. Земеделските култури се пръскат с токсични пестициди. Животните във фермите получават постоянни вливания на транквиланти, стероиди, антибиотици и арсен. Съвсем наскоро USDA обяви плановете си да използва нанотехнологиите в хранителните продукти.

Блокировки

Локдауните се оказаха не само неефективни, но и направо разрушителни. От началото на пандемията обеднелите развиващи се страни изпитват рекордни нива на глад . Приблизително 11 души умират в секунда от глад. На Запад изолацията е допринесла за други особено тревожни резултати. Градовете са преживели огромен скок на убийствата. В Съединените щати 10 милиона души пропуснаха важни прегледи за скрининг на рак, или бяха принудени да отменят превантивни операции. Опитите за самоубийство се увеличиха с 51 % , предозирането с успокоителни с 29 %, а инцидентите на домашно насилие счупиха всички предишни рекорди.

Плодовитост

През 1931 г. Олдъс Хъксли написва класическия роман „Прекрасен нов свят” . В книгата си той описва бъдеще, в което хората вече не могат да се размножават и бебетата се отглеждат в люпилни. Близо век по-късно публикацията изглежда пророческа. Специалистът по репродуктивност Шана Суон посочва , че броят на сперматозоидите е намалял с 59% между 1973 и 2011 г. Тя предупреждава, че математическите прогнози предсказват, че мъжете ще станат напълно стерилни до 2045 г. Репродукцията на жените също бързо намалява от десетилетия. Много жени, които не могат да забременеят по естествен път, трябва да се подложат на ин витро оплождане..

Бигфарма

Основаната от Рокфелер индустрия печели милиарди долари всяка година. Те съзнателно разпространяват опасни лекарства, които струват живота на хиляди. Accutane е отговорен за над 20 000 самоубийства, Zantac е изложил милиони със съставки, причиняващи рак, а Vioxx е довел до 27 000 сърдечни инфаркта. Тежките странични ефекти, предизвикани от предписаните лекарства, водят до близо три милиона хоспитализации годишно. Лекарствата, отпускани с рецепта, сега са 4-тата водеща причина за смърт в Америка .

5G радиация

През 2011 г. представители на Световната здравна организация класифицират радиолъчението като опасен канцероген. Едно десетилетие по-късно Илон Мъск разполага 42 000 сателита Starlink в околоземна орбита, за да излъчва 5G около цялата планета. Свръхвисоките честоти имат изключително разрушителен ефект върху нашите магнитни биополета.

Проучванията показват, че излагането на ниско ниво може да доведе до увреждане на ДНК , пропускливост на кръвно-мозъчната бариера, метаболитни промени и генериране на стрес протеини. При 60 гигахерца предавателните вълни променят порьозността на клетъчните мембрани. Тези биологични модификации могат да доведат до недостиг на кислород и потенциално увреждане на мозъка.

Covid ваксини

Според VAERS, федерално регулирана база данни за нежелани реакции от ваксини, през 2021 г. са настъпили повече смъртни случаи, отколкото предишните тридесет години, взети заедно. Спортисти в оптимално физическо здраве се сриват по време на мачове с безпрецедентни темпове. Спонтанните аборти след инокулация са се увеличили с 550% , докато сърдечните заболявания, инсултите и кръвните съсиреци достигат исторически нива.

Специалисти анонимно предупреждават, че ваксините съдържат синтетичен самовъзпроизвеждащ се материал, който променя трайно ДНК . Лекарите по света имат сериозни опасения относно дългосрочните ефекти на ваксините с иРНК. Всичко, което се случва е античовешко в основата си и пряка атака срещу човешкия вид. Може би един, или два от тези примера могат да бъдат отхвърлени като некомпетентност. Въпреки това, когато се наблюдават текущите събития, се очертава очевиден модел. Разплитането пред населението на заговора е методична и коварна форма на геноцид. Който и каквото и да стои зад тази организирана атака, явно презира човешкия вид. Още по-странно е, че отговорните за това се стремят да променят самата природа на нашата планета. Време е да започнем да се питаме: защо група хора биха искали да променят Земята, за да отговаря по-добре на техните нужди? Като се има предвид случилото се от 2020 г. насам, подобни запитвания вече не могат да бъдат отхвърляни. Вместо да се бием помежду си, трябва да се обединим срещу истинския враг - тези, които стоят зад този дневен ред . Дните на „разделяй и владей” трябва да приключат. Човечеството трябва да се събуди, преди да е станало твърде късно.

Източник: https://downthechupaca/p>

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.