ВРЕМЕ ЗА ВОЙНА, ВРЕМЕ ЗА БИТКИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vreme-za-voyna-vreme-za-bitki/129677 SvobodnoSlovo.eu
ВРЕМЕ ЗА ВОЙНА, ВРЕМЕ ЗА БИТКИ

ВРЕМЕ ЗА ВОЙНА, ВРЕМЕ ЗА БИТКИ

Нека днешният ден да е урок за всички наивници, които смятат, че не сме контролирана колония от САЩ. И за тези, които имат илюзията, че с демократични инструменти можем да победим глобалистите и кукловодите, които са ни взели на ръчно управление. С избори и подписки не става и никога и не е ставало, само ви остава илюзията, че може би имате избор.

Винаги и всякога и навсякъде почтени и читави хора не се допускат до властта, а ако се допуснат, или биват принуждавани бързо да напуснат, или просто биват ликвидирани. Кенеди се опита да пипне мафията и Федералният резерв, тоест да засегне тези, които печатат парите и управляват света, и веднага му организираха Далас. Други дори не стигат до подобни позиции, а получават инфаркти, инсулти, самоубиват се рязко и внезапно, скоротечен рак и т.н. Вече кукловодите не рискуват.

Кукловодите са ясни. Те са брутални, жестоки и античовешки. Преследват свои извратени цели, а жертва е човечеството. В последно време експериментите с населението надхвърлят всякакви граници на гаврите. Само да ви напомня ковидистерията и как затвориха милиони хора по домовете без право да излизат, да работят, да посещават обществени места. Да ви напомня милиардите, дадени за ваксини, които се оказаха вредни и безполезни в крайна сметка. А за някои и смъртоносни. 

Нима си въобразявате, че като хвърлите бюлетина или се подпишете под подписка, ще спрете тези чудовища? Все едно пинчер да лае на синджир срещу тиранозавър рекс. 

Естествено, съпротива трябва да има. Но тя не е тази, която се опитват да ви втълпят. Не е и демокрацията, която е точно инструмент на глобалистите, защото при демокрацията, мнозинството на практика се състои от неосъзнати, немислещи, необразовани и прости хорица, които трябва да вземат висококвалифицирани и отговорни решения. И умните не могат да се противопоставят, защото гласът на селския идиот е същият по тежест като гласа на професора.

Напуснете зоната си на комфорт. Ех, колко евроатлантическо звучи, та ще го перифразирам на български: "Излезте си от кочината и свинското удобство, бре!". И вземете решенията в свои ръце. 

Тези дни арестуваха няколко човека, защото спрели Лорер да го питат защо вреди на България и да го нарекат предател и продажник. И прокуратурата не разпорежда да се арестува например министър, обслужващ явно и спокойно интересите на Украйна, не разпорежда да се арестува примерно Борисов или Петков, а нарежда да се арестуват тези, които са си казали гражданската позиция и недоволството от това как се управлява държавата. Май да вземем да обявим някои политици за свещени крави, а критиката им - за престъпление и да приключваме с илюзията демокрация

Времете тежко. Времето е на война - война за човечеството, война за доброто, за нормалността, война за България! И ни трябва огромна смелост, за да оставим спокойствието си и да се изправим срещу тези, които се опитват да ни унищожат. Няма да е лесно. Но зад нас е България!

Елена Гунчева-Гривова

20 Коментара

Майна

преди 1 месец

Ха ха ха..Хо хо хо..Спете спокойно ,българи,..Гунчева ще ви поведе. Въоръжена тежко , ще ви поведе към Парламента. Картината ще е...., величествена ( може да си изберете по асоциация) не знам каква ще изплува в съзнанието ви..Битите и ,,прибраните ,, ще ги броим после..Но пък ще си сътворим Майдан ( тоест, това , което ще ни ,,сипят,, след ,,революцията,,)...Спете спокойно,българи..Гунчева няма да е въоръжената водачка , ха ха..Ясно е, че ,,писанието,, и е да ви убеди да не използвате единственото все още законно оръжие - Правото на своя глас..Европа се събуди , Франция, Германия, Австрия ( надявам се и България) ще подкрепят своите ,,пронационални ,, партии.. Погледнете данните- небивал възход от европейците. Та такива ,,глобалистични ,, призиви са ясно за кого работят. Пътят за борба в момента е Обединение!- Гласувайте!

Коментирай

Някой,нещо

преди 1 месец

БРАВО.

Коментирай

Майна,що не вьрвиш

преди 1 месец

на Майната си.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Ха ха ха. , и аз тичам на,, глас народен ,, и се услушвам кога Гунчева ще гръмне Топчето. БТР нямаме , ама някоя ,,кремъклийка,, от историческия музей ще се намери... Гласувайте, българи ! Нека не се изложим на Евроизборите, нека не ,,сглобката,, и ДПС са нашите представители! Европа ще се обедини , но с националните интереси на Европейските държави!

Коментирай

Наблюдател

преди 1 месец

Гунчева, уши ли байряка? Войводата "Полковник Марков" чака на полусъединител, че буна има да вдига во главе с Камджалов

Коментирай

Мартин

преди 1 месец

Майна, Ти не си ТЪПО, но си много НАГЛО Извънбрачно дете! Набутай си късо.ишков отзад! Бамбук!

Коментирай

Боби

преди 1 месец

"Европа се събуди , Франция, Германия, Австрия"... Абе, Майна, ти дебил ли си или си полезен идиот?!?!?!

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Поддръжниците на Гунчева са характеристика... Въпреки , че тя е заявявала, че е осиновена , че не храни добри чувства и към осиновителката си , никога не съм и подхващал тази тема , защото за мен е недостойно да бъркаш в толкова интимни, важни и личностни неща , които са дълбоко травмиращи..( понякога оставят цялостен отпечатък върху ценностната система) Аз обаче съм роден от законен брак. Това прави ли ме легитимен , а Гунчева нелегитимна? Хм.. Определения и окачествявания ,които ми давате отново говорят за нивото - то липсва, от където и да се погледне.... .

Коментирай

Майна

преди 1 месец

И още нещо- Гунчева , едната от версиите защо не се явила да гласувала Вотът на недоверие беше, че не можела да се ,,мъкне,, до София защото можела да се ,,осакати,, понеже преди си наранила ,,малкото пръстче,, на крака... Хм, никой не би го искал( те причини винаги могат да се.намерят) ..Та тя призовава един невъоръжен народ да прави Революция..,а? Ти наясно ли си как се прави Революция?! Или искаш да обвинят ,,пронационалните ,, партии за екстремистки?! Да ги закрият! Толкова си Прозрачна, че ..Смелата, жертвоготовна родолюбка , дето не можа да стигне до София..

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

На 19 май 1934 г. България осъмва с манифест за преврат. Документът е разлепен по улици и площади, народът се тълпи и чете: „Българи! Досегашната партийна политическа система окончателно се провали. Пълното разложение на партиите дълбоко засегна обществото, държавата и народното стопанство. Последвалата от това морално-политическа криза рискуваше да се обърне в държавна. Последен изход от това състояние на днешната гавра на партийните хора с народ и държава. Това състояние не позволява да се създаде една стабилна и творческа власт. Партийните и лични разпри не дадоха възможност не само да се разрешат, но и да се поставят държавните и стопански въпроси. Всичко това наложи партийната власт да бъде заменена с непартийна – национална власт.“ „Да живее България!“, завършва паметният документ. Извършеният държавен преврат е дело на политическия кръг „Звено“ и Военния съюз с помощта на армията. Съставено е правителство начело с Кимон Георгиев.

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Новият кабинет предприема незабавни действия: Търновската конституция е отменена, Парламентът е разпуснат, общинското самоуправление е ликвидирано. На 13 юни 1934 г. е издадена Наредба-закон, с която всички политически партии и организации се забраняват, а имуществото им се конфискува. Наредбата влиза в сила на следващия ден. Изпълнителната власт ще се осъществява посредством правителствени декрети със законова сила. В новата политическа история на страната се създава прецедент. Никога до този момент партийният живот в България не е бивал забранен. Княз Александър I Батенберг елиминира конституцията и парламента за известно време, но не посяга на съществуващите партии; управленията на Стефан Стамболов и Александър Стамболийски потискат политическите си противници, но не ги забраняват. С наредбата-закон правителството на Кимон Георгиев прави и тази крачка.

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Наредба за разтурянето на партийно-политическите организации ... Чл. 1. Образуването и съществуването на партийно-политически организации: партии, съюзи, движения и пр. се забранява. Съществуващите партийно-политически организации и техните подделения се разтурят. Надлежните съдилища служебно са длъжни веднага да заличат вписаните като юридически лица партийно-политически организации и техните подделения. ... Чл. 2. Всички партийно-политически печатни издания: вестници, списания, брошури и др., както и частни такива, които преследват партийно-политически цели или са с обявена или подразбираема принадлежност, към каквато и да било партийно-политическа организация, се спират.

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Чл. 3. Партийно-политическият характер на подлежащите на разтуряне организации или на техните подделения, при съмнение, се определя: за цели организации – от министъра на вътрешните работи и народното здраве, а за подделения на такива – от областните директори. За партийния характер и принадлежност на печатните издания, при съмнение, се произнася: за издаваните в столицата – министърът на вътрешните работи и народното здраве,а за издаваните в провинцията - областните директори. Административните актове, издавани по този член, не подлежат на никакво обжалване. ... Чл. 4. Забраняват се всякакви партийно-политически събрания и агитации. ... Чл. 5. Никой не може да се числи към партийно-политическа организация или да дава средства за образуването или поддържането на такива организации.

Коментирай

Лакота

преди 1 месец

Ха да се посмеем. И аз като едни шапки. Та... В самолет пътуват Ам. Президент, Путин и Борисов. Самолетът се чупи, почва да пада, а само един парашут. Байдън казва, че предвожда най-силната държава и е редно той да скочи. Путин се опъва и казва, че има най-силната армия и той ще скочи. А наш Бойко казва: - Ей, ние живеем в демокрация! Дайте да правим избори! Всички съгласни и правят избори. Бойко скача с парашута, а Ам. президент се чуди: - Не разбрах как стана тази работа, ние сме трима, а Борисов спечели с 13 гласа?! Та...поздрав за " Майна"...

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Чл. 6. Разтурените партийно-политически организации и техните подделения не могат да се превръщат в други организации, под каквато и да било форма, цел или наименование, а превърнатите такива след 19 май 1934 г. се разтурят. Връзката между новите и разтурените партийно-политически организации, при съмнение, се установява: за цели организации – от министъра на вътрешните работи и народното здраве, а за подделения на такива – от областните директори. Алинея 3 на чл.3 се прилага и в тия случаи. ... Чл. 7. Който образува партийно-политическа организация или превръща разтурена такава в друга (чл. 1 и 6), наказва се със строг тъмничен затвор до 3 години и глоба до 100 хил. лв. Събраните от образуване на такива партийно-политически организации средства и суми се изземват.

Коментирай

Момчил Крумов

преди 1 месец

Чл.8. Който продължава да се числи или се запише като член на разтурена или нова партийно-политическа организация, или на превърнатата такава, или дава средства, под каквато и да било форма, за нейното образуване и издържане, наказва се с тъмничен затвор от един до шест месеца и глоба от 1000 до 10 000 лева. ... Чл. 9. Който свиква или съдействува да се свика партийно-политическо събрание, наказва се с тъмничен затвор и глоба до 30 хил. лева. Същото наказание се налага и на участвуващите в такива събрания. ... Чл. 10. Кооперативни сдружения, акционерни или други дружества, които, по какъвто и да било начин, пряко или косвено, подпомагат партийно-политически организации или техните превръщания, се разтурят. Освен това, на същите се налага глоба от 5 хил. до 300 хил. лева, а членовете на управителните им съвети се подвеждат под отговорност съгласно чл. 9. ... Чл. 11. Тази наредба отменява всички закони, които ѝ противоречат.

Коментирай

Майна

преди 1 месец

Идват Нова ера... Когато ви пиша , че Обединението на Човечество е в ход - не е моя халюцинация. Това е ,което ,,Те,, ( дълбоките) предизвикаха и ще бъдат смачкани от тази събуждаща се човешка сила! Вижте един от протестите от Будните германци - чуйте гласа им ! Обединение , това е силата ни! - https://youtu.be/O1QbkI0H-7s?si=NWS3U1ouy2Fg7f70

Коментирай

Посетител

преди 1 месец

Колегата Момчил Крумов хубаво ни припомня манифеста и наредбата на извършилите преврата от 19 Май 1934-та, но събитието е извършено при съвсем друго време и обстоятелства. Тогава България освен членството ни в Обществото на народите, не е била обвързана с никого другиго... Докато днес, ситуацията е коренно различна. "Членове" сме на ЕС и НАТО, т.е. на шиите ни има не един а два нашийника. Мислите ли че ще допуснат да бъде извършено подобно нещо отново? Да ни изпуснат?

Коментирай

Дивергент

преди 1 месец

Хибридната Война на Сатаната срещу човека се води вече 10 000 години! Днес Човекът за първи път таргетира Сатаната, а това е много страшно за него - смъртно опасно! Донбасс се превърна в Центъра на Цивилизацията и подкоси Пирамидата на Тъмната сила! Затова сега е целият този вселенски вой на дяволското войнство - ужасът от предстоящото Възмездие! Скапаните Агонизиращи Щати навлизат във фазата на Активен Разпад - тригер за което ще бъдат т. н. "избори" за президент на САЩ! Възможно е дотогава да застрелят Тръмп - като братята Кенеди! Такава е практиката на Сатаната, но това не отменя Разпада на Американската клоака - с последващ Разпад на EU и - съответно - Граждански и расови войни по целия Европейски континет - брутално, неизбежно клане - ЕТО ТОВА Е ВАШЕТО БЛИЗКО СВЕТЛО БЪДЕЩЕ ПРИЯТЕЛИ!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.