Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика, което още и още деформира и обезценява смисъла на политическата система

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vse-po-golemi-i-po-brutalni-klouni-vlizat-v-balgarskata-politika-koeto-oshte-i-oshte-deformira-i-obezcenyava-smisala-na-politicheskata-sistema/135600 SvobodnoSlovo.eu
Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика, което още и още деформира и обезценява смисъла на политическата система

Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика, което още и още деформира и обезценява смисъла на политическата система.

Българската политическа система е толкова опорочена, че продължава да се нагъва и да показва дебилна проектност по един безобразен начин.

Водещата от НОВА за „Величие“: „Те защо останаха така невидими?“. Ами защото са изкуствено вдигнати нагоре, затова.

Българските „елити“ продължават да произвеждат малки партийни групи от психически деформирани или агентурни лица, които могат да ползват както им е необходимо! За бухалки на политическия терен, за реванш към други партии, за объркване на картите вътре в парламента, за междупартиен рекет и изговаряне на това, което нормалното партийно възпитание не може да изговори, за патерици, за хаос, за изземване на пространство и пр.

Конструкторите създават инженерни проекти особено през т.нар. психиатричен вот, през който изпускат напрежението от обществото!

След всеки пореден парламентарен вот става още и още по-зле с прокситата.

Ванчето се беше надула като балон, че има някакво голямо значение, пренебрегвайки факта, че на кметските избори беше изкуствено „произведена“ като бухалка срещу ПП. София й била тясна, искала да лети в космоса! Е, видяхме нейния полет. Ще трябва да почака самолета на Радев.

Лошото е, че тази свинщина, която се разиграва, ще отвори пътя на Радев. Радев обаче е ужасно слаб селекционер, ужасно слаб управляващ и в същото време много алчен за власт. Радев ще издърпа разнообразен кръг избиратели, които ще гласуват за него като за „по-умерената съпротива“.

Корнелия Нинова приключва БСП, загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев! Радев ще изглежда като Дън Сяопин на фона на отвращението, което идва от поредните клоунски, зависими и агентурни продукти като „Величие“.

Как може да вкарате тези логорейни лумпени в парламента! Що ги произвеждате тези?!

Стига сте джуркали купените гласове толкова неграмотно, толкова безотговорно, толкова безродно, толкова безперспективно и загробващо! Унищожихте България!

На България й е нужен просветен и умерен антиглобализъм, консерватизъм и евроскептицизъм. Народът ни има нужда от това, и то спешна нужна. Защо тази политическа ниша стои отворена?!

Едните изговарят празни политически клишета от официозния сленг на глобалистите, въпреки че електоратът им е нормален и възприема това като фалшиво.

Другите говорят с лумпенска риторика за маргинали, която уврежда мозъците на хората. Има и такива, които не говорят, само купуват гласове и въртят конструкторски схеми.

Жълтопаветниците пък, които съществуват от рекетьорство спрямо всички останали партии, което е подкрепено от американското посолство, държат празноглавата комсомолска група на новата политическа коректност, паразитите от НПО-сектора, американското ляво, джендър налудностите и зелените войници на глобалния политически октопод.

Една пък от БСП, дето се бореше за европарламента, обясни предизбормо, че Украйна трябва да влезе в ЕС. Тотален разрез с бесепарския електорат. Вие слепи ли сте?! Вместо да излезете срещу еничарския корпус с просветена стратегия, вие излизате със стратегията на пълното разрушаване.

Отвращението от идиотските ходове ражда още по-уродлива действителност!

Не може България да се управлява само от патронажния, купения, корпоративния, насочвания и телевизионно-пропагандния вот! Трябва да има и елемент на демокрация! Защото в стремежа си за безпросветен контрол, ще станете жертва на случайни възможности, които ще отприщят изключителна омраза. Не пренебрегвайте тази опция. Вие сами я извиквате.

ГЕРБ са първа политическа сила с голяма разлика от втората. Но виждаме, че ГЕРБ са изправени пред сложен и почти самоубийствен избор – или да колаборират отново с нефелниците от ПП, които са непоносими и допринесоха за съвем ниската избирателна активност, или да направят кабинет с ДПС, чието общо управление ще захрани ПП/ДБ с политическа енергия и на следващите избори ще върне значението на ПП. Така че ГЕРБ трябва да направят избор между абсурда и загубата на бъдеще.

Но в този ред изобретяването на „Величие“ е поредната глупост, която закопава България. Те са добили популярност на фона на критичната международна ситуация и на вълната на проруското говорене, но сега заявяват, че няма да се занимават с външна политика. Явна подмяна!

Не ви ли свети червената лампа?!

Вероятно ги бутат напред, за да поразклатят нарастващия тренд на „Възраждане“. Отказаха се от синдикалистката и омбудсманката (и правилно), и преляха в друг вид циркаджилък. ИТН са оправдали надеждите на своите доверители, но на добрите мениджъри винаги им трябват и играчи на резервната скамейка. Никога не знаеш, когато изработваш конструкции с хора, кой ще се изоглави и кога. Видяхме какво се случи с Гешев.

Калина Андролова

17 Коментара

Поздравления за Андролова

3 weeks before

Статията е точен анализ .Интелигентните го разбират. Българският народ се само предаде като отказа да гласува. Няма друг такъв народ в Европа. Погледнете резултатите от изборите за ЕП . Погледнете процента на гласувалите. Най- бедната държава , с най- нисък ( мизерен) процент на гласуващи. Каква държава искате тогава, когато няма ,,граждани,,? Територия ! Какво означава народ? За какъв народ говорим? В България има самооцеляващи индивиди., които ,,достойно,, заявиха , че не им пука да са поданици на който и да е.

Коментирай

Андролова,

3 weeks before

Защо ,обаче си се загрижила ГЕРБ да оцелее? За другото съм съгласен

Коментирай

Поздравления за поздравленията

3 weeks before

"Така че ГЕРБ трябва да направят избор между абсурда и загубата на бъдеще." „Величие“ е поредната глупост" - "Вероятно ги бутат напред, за да поразклатят нарастващия тренд на „Възраждане“" Изводът на Андролова - управление на ГЕРБ с Възраждане. Волгин ще го гарантира. Всички, които са избрали "Величие" - са клоуни, според Андролова. Ето защо не се обичаме, а откровено се мразим! И.... троловете да излязат, затова им се плаща.

Коментирай

Поздравления за поздравленията

3 weeks before

"Така че ГЕРБ трябва да направят избор между абсурда и загубата на бъдеще." „Величие“ е поредната глупост" - "Вероятно ги бутат напред, за да поразклатят нарастващия тренд на „Възраждане“" Изводът на Андролова - управление на ГЕРБ с Възраждане. Волгин ще го гарантира. Всички, които са избрали "Величие" - са клоуни, според Андролова. Ето защо не се обичаме, а откровено се мразим! И.... троловете да излязат, затова им се плаща.

Коментирай

Майна

3 weeks before

Днес не съм на работа..Видях , приятели( германци) .. Изпитах срам..Говорихме за изборите.Моите приятели са от тези, които споделяме вижданията си, политически.. Те , гласуваха ,за Алтернативата ( аз също ,на регионално ниво) Радостни, емоционални- голям успех , особено в Източна Германия- ПЪРВИ! Срам изпитвах, защото толкова говорих за борбеността на българите. Срам ! Срамувах се не от политиците от ,,сглобката( срещу тях съм с българското си сърце) - от народа си.Срам от народа !

Коментирай

Зеля

3 weeks before

Калинке, пак блябосваш простотии като недоклатена мома...

Коментирай

Майна

3 weeks before

Да, всички ,които са избрали ,,величие,, ( ха ха ха,) , са от тези, които както е приказката ,,,нямат повече от една мозъчна клетка,,., а тя е била заета .. , но да оцеляват , там, в блатото , наречено на една държава - България.

Коментирай

Майна

3 weeks before

Тука, в коментарите , всеки, който си изрази мнението , особено ако е обосновано веднага получава определението-,,трол,, .. Това стана много удобна за елементарна защита позиция. Ама то са и такива , които списват ,,анализи,, тук, разбира се има и изключения. Плащат за разните ,,анализи,, , нали?

Коментирай

Боги

3 weeks before

Абсолютно съм съгласен и подкрепям изводите на Майната. Новият проект на посолстваТА се нарича Величие. Дали английското, дали щатското, дали и двете, няма значение. Важно е, че препънаха Възраждане от възхода му към второто, а може би и първото място. Което беше основната цел. Веднага след изборите реториката на Величие е в диаметрално противоположна посока. Лъжливият подполковник ще бъде третият в новата сглобка. Честито на балъците.

Коментирай

Абориген

3 weeks before

Големи брутални клоуни!!! Големи Брутални Клоуни. Пълно с полковници и генерали, професори и академици. А всички вкупом - до шията в л-ната. Много вожд, малко индианец бате.

Коментирай

Андролова,

3 weeks before

Може ли по-полека с квалификациите и обидите! Вие, журналистите и т.нар. анализатори, сте тези, които се самозабравихте - отсичате като съд от последна инстанция, а вас някой избирал ли ви е?! И някой вярва ли ви? Чий проект сте вие? Или за вас това не е от значение - важното е да изпълните поръчката?... Жалка работа.

Коментирай

Първо...

3 weeks before

...не ги забелязвахте, докато те пълнеха залите из цялата страна, а също и в Европа. Сега ги плювате и окарикатурявате онези, които им гласуваха доверието си, понеже не ви се вписват в сметките. За вас местата за елитните политици са заети, вардите си ги, издигате на пиедестал седящите в тях сякаш забравихте, че довчера плювахте и тях. Ама те вече са ви удобни, опитомени, а?

Коментирай

До авторката

3 weeks before

Г-жо Андролова, защо не запретнете ръкави и не опитате да свършите някаква смислена работа? Оставете тия драсканици - само закопавате душата си с тях.

Коментирай

Андролова за нищо не става, платена драскачка

3 weeks before

Андролова пише в "Афера", където всичките "журналисти" са на хранилката при Доган и Дебелан. Редовно ДПС ги изпраща на екскурзии до Турция и им поръчва какво да пишат. Пълни овце-журналисти, чието мнение изобщо не отразяваме.

Коментирай

Ха ха ха

3 weeks before

Денков се оказа ,,нифелен,, ,затова дръпнаха и Марков - Борисов, Пеевски, Марков- ,,хамериканската тежка артилерия,, ,всчки за НАТО , ха ха ха , олеле , Путин съ уплаши, ха ха ха

Коментирай

Иван Пеев

3 weeks before

Когато една тумба от, да кажем хора, са спечелии 500 - 600 хил гласа и се озоват в Народното събрание, определението им като Народни представители е по-скоро подсъдно (по НК за измама). Да се проиднесе по въпроса що го има юрист в страната ни. На КС не разчитам, той е избран от такива люде.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.