ВСС кадрува, както Дявола чете Евангелието. Това е положението

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/vss-kadruva-kakto-dyavola-chete-evangelieto-tova-e-polozhenieto/139600 SvobodnoSlovo.eu
ВСС кадрува, както Дявола чете Евангелието. Това е положението

Нещо смислено от ППДБ. Поискаха да се забрани на сегашния ВСС да избира нов главен прокурор и шеф на ВАС.

Разбира се!

Сегашният ВСС е далеч извън мандата си е напълно пробит от Банкя и Сараите. Кадровиците там трябва да отговарят пред следствените органи за корупция и търговия с влияние, а не да репродуцират статуквото "Боби Сарафов" и "Георги Чолаков" форевър.

ГЕРБ и ДПС изкупиха и изрекетираха ВСС да уволни Гешев, който се бе фиксирал в ареста на Бойко Борисов. Това е бруталната истина, всички я знаят - и политици, и медии, но се правят на три и половина, защото са на каишка при същата мафия.

А на върха на мафията, приятели, са само някакви си трима-четирима човека. Те седят първия ред на Народното събрание и нагло се изживяват като законотворци. Понякога си играят на власт и опозиция, колкота да симулират "демократичен парламентарен живот".

ВСС е един от ключовите им инструменти. ВАС, ВКС, МВР, НАП, държавното обвинение, медиите са другите. (Медиите, гледайте внимателно медиите - по тях ще ги познаете!)

ВСС кадрува, както Дявола чете Евангелието. Това е положението.

Недялко Недялков

1 Коментара

"ВСС кадрува, както Дявола чете Евангелието"

1 month before

Ами, прав е Недялко, при всичките ми резерви към него и ПИК. Големият Въпрос е: "КОЙ ще бие шута на Дявола?" - пак ли ще чакаме новия Спасител (Тръмп, Путин, Си и т.н.)? А дали новия "спасител" ще бие шута на Дявола или ще си инсталира ПАК "наш кучи син" , а? Най-добре ще е да се обърнем към заветите на Нашия Апостол на Свободата - Васил Левски - там всичко е казано.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.