Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/yavno-sega-kiril-petkov-i-asen-vasilev-shte-pazyat-boyko-borisov-da-ne-vleze-zad-reshetkite/110632 SvobodnoSlovo.eu
Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките

Има една емблематична реплика от филм, посветен на свободата на словото. Когато политиците атакуват свободата на словото, един редактор казва: “Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните”. Та и аз, и моите колеги, сме така. Като казвам “моите колеги”, имам предвид “Има такъв народ”. Ние сме на страната на отвратените, а не на страната на отвратителните.

Вие как се чувствате от всичко това, което се случва последно време? Защото то е отвратително, позорно, унизително и в крайна сметка неприемливо. Тези, които базираха цялото си създаване и цялото си съществуване на база на унищожението на другите, се събраха заедно с тях. И ще си правят правителство на ротационен принцип. Целия бранд “Продължаваме промяната”, казвам бранд, защото те така обичат да се изразяват, та целия бранд “Продължаваме промяната” беше изграден върху тезата анти-ГЕРБ. Даже те, в лицето на Кирил Петков, арестуваха Бойко Борисов. Цялата им риторика в продължение на година и половина изглежда така: Цитирам Кирил Петков: “Кражбите на Борисов и екипа му през последните 10 години са в огромен мащаб. Затова този човек иска да се завърне и да продължи да краде”. 

Е, явно ще се завърне и ще продължи. 

Друг цитат на Кирил Петков: “30 години затвор не му мърдат и той го знае. Борисов знае, че излезе ли от властта за постоянно, ще отиде зад решетките”. 

Явно сега Кирил Петков и Асен Василев ще пазят Бойко Борисов да не влезе зад решетките. Явно такава им е договорката. 

Ще ви цитирам какво казва и Асен Василев на трети май тази година: “Опази Господ Бойко Борисов да ми е приятел!”. 

Асене, Асене, Асенеее...не те опази Господ. Бойко Борисов не само ще ти е приятел, ами ще ти е и началник.

А ето какво казва пък Бойко Борисов за Асен Василев: “Когато един лъжец лъже, той си лъже непрестанно. Когато Асен Василев говори и ви каже “добър ден”, може спокойно да си пуснете лампата”. Бойко, пусни си лампата! 

Мога да цитирам до утре сутринта изречения на Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Борисов все в тоя дух. Те говореха така до снощи. Но тази сутрин слънцето ги озари със своите лъчи и те вече мислят по друг начин.

Сега скъпи приятели, които четете тези редове, кажете ми вие от коя страна сте? Аз съм отвратен. А вие?

Слави Трифонов 

7 Коментара

Червената шапчица

преди 4 месеца

След първата брачна нощ: - Мила усетих, че не съм ти първият? - К'во каза? Ами пък аз усетих, че няма да си ми и последния!

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

- Правил съм с*кс на такива места... даже не може да си представите... - Говорите за география или за анатомия?

Коментирай

Учиндол

преди 4 месеца

Чакай бе смешник, ти до вчера подкрепяше ГЕРБ.

Коментирай

Тралала

преди 4 месеца

А твоят бранд, който не знае какво иска. Чака ДПС, каквото му каже. Безсрамник.

Коментирай

Име

преди 4 месеца

Слави, да не им завиждаш? До вчера беше 100% зад ГЕРБ. Сега какво се промени? Баце ви обърна гръб ли?

Коментирай

Генчо Гунчев

преди 4 месеца

Едно не ми стана ясно, Славчо? Искаше да пазиш задника на Борисов, но някой ти дръпна чердженцето? За туй ли се разсърди?

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

whore

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.