Йордан Лечков: Децата ми пораснаха с думите срещу мен "крадец" и "лъжец"

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/yordan-lechkov-decata-mi-porasnaha-s-dumite-sreshtu-men-kradec-i-lazhec/25945 SvobodnoSlovo.eu
Йордан Лечков: Децата ми пораснаха с думите срещу мен "крадец" и "лъжец"

Спечелих 57 000 лева от последното дело, по което бях оправдан. Това е поредното дело, по което бях оправдан. Аз вече имам общо взето три, в които съм осъдил държавата. Моралното удовлетворение е голямо. Осъдих прокуратурата за нанесени щети и вреди. Това заяви в ефира на Нова телевизия спортистът и бивш кмет на Сливен Йордан Лечков.

"Имах 28 досъдебни производства, 6 дела влязоха в съда, бях на всяко едно дело, не съм бил болен, бил съм точен. Една поръчка, която бе икономическа. За абсолютно всичко ме оправдаха. Сега пък започвам обратно, този път аз нападам", призна бившият национал.

"Много кметове по мое време имаше с повдигнати дела, дано и те са оправдани", заяви Лечков.

Според него обвиненията са заради борба за европейски пари.

"Децата ми пораснаха с думите срещу мен "крадец" и "лъжец". Към днешна дата нямаме намерение да напускаме държавата. Аз в момента съм общински съветник и с каквото мога, ще бъда полезен. Чувствах се много полезен, като бях кмет. Променихме облика на града", каза Лечков.

Той все пак призна, че никога не е бил заплашван.

Резултат с изображение за Йордан Лечков

http://blitz.bg

 

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.