Йорданов: Кабинет с финансов министър Асен Василев го очаква прекрасна опозиция в наше лице

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/yordanov-kabinet-s-finansov-ministar-asen-vasilev-go-ochakva-prekrasna-opoziciya-v-nashe-lice/110297 SvobodnoSlovo.eu
Йорданов: Кабинет с финансов министър Асен Василев го очаква прекрасна опозиция в наше лице

"Все още нямаме покана за среща с ГЕРБ-СДС. Ако ни отправят покана, ще отидем, защото това ни е работата. Но тези паралелни преговори трябва да приключат и от ГЕРБ да решат какво искат да правят. Достатъчно срещи проведоха с всички. Да се ориентира и да си избере с кого би могла да се опита да сформира правителство".

Това заяви за БНР председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" (ИТН) Тошко Йорданов.

"Ако повечето политически представители си махнат егото, проблемите пред страната са си напълно реални и практичният подход е редовно избрано правителство с достатъчно голяма парламентарна подкрепа, което би могло да се опита да решава проблемите пред страната. Нови избори ще доведат до същото, с някакви малки разлики, което означава, че задачката ще бъде същата, но след 3 месеца финансовото състояние на страната и на всички българи ще бъде още по-лошо. Мерките, които трябва да се вземат след 3 месеца, ще бъдат по-тежки, отколкото, ако се вземат сега. Практичният подход е да има правителство. Това е по-добрият вариант", посочи Йорданов.

Председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" подчерта, че ако първите две политически сили сформират кабинет, в който Асен Василев е министър на финансите, "ги очаква прекрасна опозиция" в лицето на "Има такъв народ".

Евроком

4 Коментара

Минева

преди 11 месеца

Про100тошо

Коментирай

Минева

преди 11 месеца

Тошу космонвта не трябваще ли да е в Лапландия в работилницата на дядо Коледа

Коментирай

Мими

преди 11 месеца

Ау,че ги уплаши,иди се прегледай,че нещо много насериозно се взе,моля,избиратели от цял свят,не ни наказване с избора си,все пак вие не живеете тука ,не е почтеност така да мразите сънародниците .

Коментирай

Мими

преди 11 месеца

Ау,че ги уплаши,иди се прегледай,че нещо много насериозно се взе,моля,избиратели от цял свят,не ни наказвайте с избора си,все пак вие не живеете тука ,не е почтено така да мразите сънародниците си,като подкрепяте тази измислена партия,нищо не правите с избора си,защото с тази нищожна бройка те не са фактор.Само егото на този дребосък хвръква до небето.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.