ЗА СЕДЕСАРИТЕ КОМУНИСТИ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/za-sedesarite-komunisti/112709 SvobodnoSlovo.eu
ЗА СЕДЕСАРИТЕ КОМУНИСТИ

 

Казвам им седесарите от Седмия ден. Що ли? Ами щото са седем. Фильо, Косьо Ми, Канарчето и Гошо вратарчето, както казва чичо Митко. Ето точно тия претендират за истината, пътя и живота. Абсолютни малоумници. Хората, които провалиха великата синя идея.

Хората, които излъгаха надеждите на милиони българи. Сега тия нещастници се правят на праведници и казвай кой е по-, по-, най-. В главите им бушува крайцера Аврора, нищо че се правят на пещерни антикомунисти. Те казват дали Васил Терзиев е читав, само те. Всъщност, те са си комуняги отвсякъде. Тяхната правда е единствената и истинската. Който не е с тях е против тях.

Те са една шепа дърдорещи кухи глави. Дали са седесари, или комунисти? Казва ли ти някой…

Владимир Танев 

2 Коментара

rusnak

преди 9 месеца

Но едно е сигурно, че са педераси.

Коментирай

Помнещ

преди 9 месеца

Съзнаваш ли колко си проЗд, Владо? Хвърляш се на амбразурата срещу една абсолютно незащитима теза. Никога няма да приема дете и внуче на ДС за кмет на столицата. Никога!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.