ЗА ЗАБРАНАТА НА ХАЗАРТА В МЕДИИТЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/za-zabranata-na-hazarta-v-mediite/132892 SvobodnoSlovo.eu
ЗА ЗАБРАНАТА НА ХАЗАРТА В МЕДИИТЕ

 

Казвам го веднага, твърдо подкрепям тази забрана. И то го казвам като медиен човек с 41 години в занаята. Ако зависеше от мен, бих направил и следващата крачка – тотална забрана на хазарта на територията на татковината ни.

За психическото и финансово състояние на народа държавата трябва да направи тази жертва, като се лиши от постъпленията от залаганията в бюджета. Какво ще се случи с хазартния бизнес занапред? Ами почти нищо, тези отчаяни нашенски авантюристи пак ще се юркат като изогламени в игралните зали, макар и без рекламата в медиите.

Приходите в този бизнес въобще няма да спаднат. Дори печалбите ще се увеличат, като се махнат сегашните разходи за реклама. Спортът също няма да пострада от спонсорството на хазарта. Иначе, да, ще пострадат медиите. Те го докараха дотам, че рекламните приходи от хазарта да гонят големи проценти от общите продажби.

Истината е, че родните медии, без кинтите от хазарта, сега ще станат по-зависими от политиците. И по-послушни. Тук Бойко Борисов удари джакпота, без да заложи и един лев. Стягайте се, колеги, идат още по-мрачни времена в тази професия…

Владимир Танев

3 Коментара

Гост

преди 2 седмици

Ха ха. Хазарта като свобода на словото. Тоя чува ли се кви ги пише?

Коментирай

славист

преди 2 седмици

Какви игрални зали,младеж!?Силата на комара вече е в това,че докато си лежиш на миндера и току-виж,ударил си някой лев на амазонките....Просто затвориха Божков,за да се тъпчат другите.На колко други им разрешиха веднага?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.