ЗАД КУЛИСИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ. КОЙ КОЛКО ПЛАЩА И КОЛКО ПРИБИРА ПОД МАСАТА. КОЛКО Е ЦЕНАТА НА ЕДИН ВОДЕЩ И НАЙ-ВАЖНОТО – ЦЕНАТА НА НЕГОВОТО МЪЛЧАНИЕ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zad-kulisite-na-golemite-medii-koy-kolko-plashta-i-kolko-pribira-pod-masata-kolko-e-cenata-na-edin-vodesht-i-nay-vazhnoto-cenata-na-negovoto-malchanie/52564 SvobodnoSlovo.eu
ЗАД КУЛИСИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ МЕДИИ. КОЙ КОЛКО ПЛАЩА И КОЛКО ПРИБИРА ПОД МАСАТА. КОЛКО Е ЦЕНАТА НА ЕДИН ВОДЕЩ И НАЙ-ВАЖНОТО – ЦЕНАТА НА НЕГОВОТО МЪЛЧАНИЕ

От днес започвам да задавам моите неудобни въпроси към големите български медии – те всъщност са само четири с такъв статут. БТВ, Нова ТВ, БНТ и групировката Капитал.

Хайде да не се вторачваме само в пошлите развлекателни програми, които развращават и без това изпадналата в упадъчен транс публика.

Като дългогодишен участник на сцената и зад кулисите на част от големите медии ще ви помогна да надникнете в тяхното тъмно петно зад декорите и заедно да си отговорим на въпросите за моралния декаденс на водещите и техните преки кукловоди продуцентите.

Кой е реалният собственик на Трите големи телевизии?

Чий интерес облужват ревностно и защо?

Какъв е механизмът на корупцията и подмяната на фактите с лъжи и пропаганда в тях?

Кой колко плаща и колко прибира под масата?

Защо нивото е толкова ниско?

Какво се случи след 2014 година във вашите телевизори, че рязко загубиха качеството на говора и картината?

Колко са корумпирани и богати политиците?

Колко са зависими от посолства и олигархични схеми?

Колко е цената на един водещ и най-важното – цената на неговото мълчание или агресивно поведение?

Зад кулисите на големите медии. Тайните, които бодат очите ни, стават явни в една поредица от първо лице с неочакван край.

Николай Бареков

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.