Загасете телевизора!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zagasete-televizora/139144 SvobodnoSlovo.eu
Загасете телевизора!

Отдавна ви казвам, че заговорът е срещу християнските ценности.

Целта е анихилиране на антропоцентричния модел, дехуманизация.

Някога спортът беше “за един мирен свят”.

Сега спортът е за един размирен свят.

Впрочем, ако си бяха позволили да пародират базисен символ на друга религия - примерно Исляма, отдавна да са ги потопили в кръв…

Розовата Олимпиада на извратените ултралевичарски демони.

Евровизията на идеологизирания спорт, която отлъчи великите руски шампиони, за да си раздава медалите сама на себе си.

Загасете телевизора!

Недялко Недялков

10 Коментара

Генчо Гунчев

1 month before

Г- н Недялков, има доста книжки, вкл. и български, които си позволяват да гледат на последните 20 века, като на една война срещу Христа и това, което е християнството. Основните жалони на тази война са Френската революция, основаването на САЩ, ВОСР, държавата Израел и др. Знам, че в историята няма "ако" и все пак, ако ги нямаше... И на фона на тези събития една Британия е винаги империя?

Коментирай

Че кой гледа телевизия или олимпиада?

1 month before

То всичко живо маже по телефоните в тик-токи и се наслаждава на идиотите и простотиире им там,вие чакате да гледат спорт?! То е ясно,че каквото им е всичкото,такава ще им е и олимпиадата,лайна с говна мешен-фекален гювеч!И да,ясно е,че се руши религията с цел,но тя католическата църква си е известно по принцип,само не знам ние като православни,що дирим в съюз,в който почти всичко страни са с католическо население и ислямски натрапници?

Коментирай

Иван Пеев

1 month before

По-досадно и по-кичозно откриване не е имало. И сега, ако някой да постави равенство между Франция и култура, ще бъде върхът на простотията.

Коментирай

Алах Акбарррр

1 month before

Франция е една доста грозна и миризлива мюсюлманска страна.

Коментирай

Vito

1 month before

Гнусно и долно

Коментирай

Гринго

1 month before

Спете спокойно, деца! И по-зле ще става! Откриването на следващата олимпиада може да продължи 6 часа, а акцентът да е поставен върху "правата" на педофилите. Борбата за тези "права" вече започва, бавно и полека. Схемата е същата - те са сътворени от създаделя си такива, каквито са, и имат право да са такива, каквито са. А всички вие сте ДЛЪЖНИ да уважавате тези техни права...

Коментирай

Българка

1 month before

А беше време, когато олимпийските игри наистина бяха празник! Улиците опустяваха вечер, всички бяхме оред телевизорите. И имахме невероятни спортни постижения! А олимпиадите приключиха още през 1988 г. в Сеул! НРБ с 10 златни медала! На Олимпийските игри в Южна Корея през 1988 г. НРБ регистрира най-доброто си представяне на олимпиада. Българските спортисти печелят общо 35 медала, 10 от които са златни, и се нарежда на седмо място в крайното класиране.

Коментирай

Али Баба

1 month before

Христо Ботев - Смешен плач "Плачете за Париж, столицата на разврата, на цивилизацията, школата на шпионството и робството; плачете, филантропи, за палатите на страшните вампири, на великите тирани - за паметниците на глупостта, на варварството, изградени с отсечените глави на толкова......... плачете! - лудите не може никой утеши, бесните не може никой укроти!"

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.