ЗАЩО никой вече не се бори срещу ГЕРБ? Защо забравихте корупцията, загиналите по некачествените Му магистрали, защо забравихте Мишо Бирата и Ваньо Танов?

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zashto-nikoy-veche-ne-se-bori-sreshtu-gerb-zashto-zabravihte-korupciyata-zaginalite-po-nekachestvenite-mu-magistrali-zashto-zabravihte-misho-birata-i-vanyo-tanov/210 SvobodnoSlovo.eu
ЗАЩО никой вече не се бори срещу ГЕРБ? Защо забравихте корупцията, загиналите по некачествените Му магистрали, защо забравихте Мишо Бирата и Ваньо Танов?

ЗАЩО никой вече не се бори срещу ГЕРБ? Защо забравихте корупцията, загиналите по некачествените Му магистрали, защо забравихте Мишо Бирата и Ваньо Танов? Защо забравихте шкафчетата и кюлчетата? Избрахте си ги отново, без да осъзнавате, че целта на ПП и другите проекти беше да изперат ГЕРБ, така че да си казвате, че и от тях по-лошо има. Ами няма! Няма и трябва да го разберете!

ГЕРБ са проказа - проказа от корупция, престъпна мисъл, овладяване на цялата държава, компромати и насилие срещу всеки неудобен. Забравихте ли пребитите младежи под колоните на Министерски съвет? Забравихте ли, журналисти, как ви наричаше "мисирки", а народът ни - "тулупи и безделници"?

Няма да се примиря, че давате индулгенции на злото. 13 години търпяхте, а сега забравихте какво са ви причинили. Забравихте, че по тяхно време умираха хора от глад и студ. Забравихте обезлюдените села, чудовищната корупция в земеделието и строителството. Знаете ли, не сте жертви, съучастници сте!

Елена Гунчева-Гривова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.