ЗЕЛЕНИ ШАРЛАТАНИ СПИРАТ МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zeleni-sharlatani-spirat-moderna-balgariya/113335 SvobodnoSlovo.eu
ЗЕЛЕНИ ШАРЛАТАНИ СПИРАТ МОДЕРНА БЪЛГАРИЯ

 

Не, не ме карайте да давам имена. Не искам да си цапам дувара с такива пишман екоактивисти. От десетилетия тероризират обществото и спират развитието на модерна България. Те спряха втората кабинка на Банско. Сега хиляди скиори чакат с часове на първата, за да се качат под връх Тодорка, когато снегът вече не става за каране.

Те саботират изграждането на новия червен дом на Армията в Борисовата градина. Там, за мое огромно съжаление като десен човек, им пригласят общинари от ДСБ. Те са виновни Витоша години наред да е застинала като от петдесетте, с ръждясали лифтове и изровени писти.

Вместо да се борят с бетонирането на родното Черноморие, тия вагабонти оскверняват обществения интерес. Иначе са невероятни лапачи на обществени поръчки. Взимат наши и европейски кинти да броят делфините по морето, да наблюдават онождането на пеликаните в Сребърна и популацията на колорадския бръмбар в Странджа.

Тези зелени рекетьори трябва да ги пратим на бунището на историята, а България да върви напред…

Владимир Танев

2 Коментара

Бер

преди 9 месеца

Тия, зелените "екоактивисти" са РЕКЕТЬОРИ - няма бизнес дето не са ощавили! Лустрация и за бобито и томата и останАлите миризливци! Като им вземем парите в бюджета - тогава ще ги заболи - всичко друго е дрън-дрън или както те се изразяват - ала-бала.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.