Жена участвала в репортаж по bTV се оплака от излъчения материал в медията

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhena-uchastvala-v-reportazh-po-btv-se-oplaka-ot-izlacheniya-material-v-mediyata/136167 SvobodnoSlovo.eu
Жена участвала в репортаж по bTV се оплака от излъчения материал в медията

Казвам се Марина Иванова и участвам в репортажа на БТВ. 
Държа да споделя огорчението си от представянето на думите ми в избрана посока и непоказване на други откъси, които не обслужват тази теза и не могат да подкрепят внушенията на авторите на репортажа! 


Екипът на БТВ дойдоха добронамерени с идеята да отразят какво притегля младите хора да живеят тук. Ивайло каза толкова стойностни неща, които изобщо не показаха. Аз разказах за начина ни на живот, който ми дава свобода да съчетавам модерното и 
традиционното. Разказвах за това как като млад човек мога да живея тук заради това, че има благоприятна и спокойна среда за децата ни, имаме приятели наблизо и как в същото време имам удобствата на града на 30 минути разстояние. 
 

Бях много огорчена как извадиха думите ми от контекста, за да разкажат такава история. Заболя ме най-вече, че го направиха през най-съкровеното ми - допуснах ги в дома си, семейството си и това , в което вярвам.
Марина Иванова

Свободен глас

10 Коментара

Крис

4 months before

Да й е за обица на ухото на тази млада дама. На българските медии, телевизии и печат, може винаги да се разчита да намерят начин да ти преиначат думите, както на тях им е изгодно, или по-точно - както пасва на възприетия от неолибералните им господари наратив. Отдавна спрях да ги гледам и чета, защото ми причиняват направо физически проблеми, например неудържими позиви за повръщане. После нека се чудят защо хората се информират от други източници в интернет.

Коментирай

Псевдожурналистика

4 months before

Би трябвало да се поиска от BTV официално право на възражение и то да бъде излъчено в същото предаване. Журналистите взеха да се изживяват като съдници от последна инстанция. Смайващо е колко от тях са си повярвали, а не се усещат как с поведението си сами се дискредитират. А на живо са жалка картинка - “мрън-мрън, стяга ме ризата, ама не ме питайте мен, аз не знам, аз нямам позиция“...

Коментирай

Пожелание

4 months before

Желая успех и Божия закрила на Николай Марков, Ивелин Михайлов, екипа и съмишлениците им!!! Желая го и на всеки благ и чист по душа българин! Камъкът в блатото е хвърлен, маските падат. Всичко е за добро!!!

Коментирай

Жалка работа

4 months before

Жената казва за журналистите: „Дойдоха добронамерено“, а след това с лъжи се изплюват върху дома, семейството, живота ѝ. до които тя ги е допуснала. Ами това са професионални лицемери и лъжци, сервилни хора, продали душите си за заплатка. Много станаха - няма да има място на колесниците на самолета за всички тях, не разбират ли?!

Коментирай

Обществено мнение

4 months before

Доверието към официозните медии е сринато отдавна. Младите хора от години са изхвърлили телевизорите си, а възрастните, които доскоро гледаха, заради измамното усещане, че с телевизията преодоляват самотата си, все по-често се отвращават от предлагания им бълвоч от BTV, Nova и БНТ. За жалост, БНР върви по същия път.

Коментирай

Ния

4 months before

Манипулация в действие. Не много отдавна гледах по една от "големите" телевизии среща с жената на Йордан Соколов, по повод нейна книга. Разказваше, че по време на ВСВ, като влезли немците в София, я впечатлили с изрядния си външен вид. Когато дошли руснаците, била при баба си в Североизточна България. Те били много прашни и уморени. И завърши с това, че когато се върнала в София, градът бил тъжен. Имало много разрушени сгради. Не спомена кой е пускал бомби над столицата ни. Бях изумена и отвратена.

Коментирай

Милчо

4 months before

Добре де,при двеста канала,да гледаш едно и също по цял ден си е чиста глупост,с извинение.....А така,както пишат,че не гледат тв,гледат всичко.Затова водещите взимат по двадесет бона(горе-долу),защото пийпълметрията работи и се знае точно кое,колко се гледа.Трайте си и не се правете на много умни.Същото е и с нета.

Коментирай

Чичо

4 months before

"Трайте си" ли? Ама много умно, а!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.