Жестоко: Животно за атракция в Слънчев бряг упоено и със залепена уста

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhestoko-zhivotno-za-atrakciya-v-slanchev-bryag-upoeno-i-sas-zalepena-usta/113817 SvobodnoSlovo.eu
Жестоко: Животно за атракция в Слънчев бряг упоено и със залепена уста

Жестоко отношение към крокодилче, което се използва за снимки с туристи в Слънчев бряг. Това алармират от НПО "Любов за Животните" България.

От организацията твърдят, че животното е било упоено и със залепена уста, за да не мърда по време на "работа". Те прилагат и снимков материал.

Подаден е сигнал до 112. Но собствениците на животното са избягали преди да дойдат органите на реда.

Вижте цялата публикация на НПО-то:

Слънчев бряг,  център, лунапарка, малко крокодилче в ръцете на момиче от ромски произход, явно упоено, със залепена устичка, жестока атракция, за да се печелят пари, всеки го докосва, то стои безпомощно в най-голямата шумотевица и навалица от хора, дори не реагира!

Не можах да подмина, попитах за документи и разрешение,  естествено, че не ми се показаха такива,  изведнъж се появи мъж-ром, който също не показа документи и започна да се разправя с мен! Подадох сигнал на 112 и повиках полиция на място за проверка, групата роми и крокодилчето изчезнаха, преди да дойде полицията, които реагираха доста бързо, написах официален сигнал и очаквам разследване по случая, който се оказа, че не е единствен, а тези са редовно там с животинчето!

За съжаление в нашите курорти, а и не само там е пълно с подобни индивиди, които издевателстват и използват диви животни за да печелят - гущери, маймунки, змии и върха на всичко днес видях цяло крокодилче !

Приятели на животните, подавайте сигнали всеки път, когато видите подобни неща, полицията е длъжна да проведе разследване,  ако има подаден официален сигнал! Да, изгубих не малко време да пиша и обяснявам,  но ще бъда истински щастлива и удовлетворена,  ако има положителна промяна в тази поредна ситуация на издевателство над животни!

 

 

4 Коментара

Жестоки хора

преди 9 месеца

Там от години има жестокости, папагалите са с подрязани криле-изскубани пера, за да не могат да летят и да стоят за снимки!!!

Коментирай

И.Тотев

преди 9 месеца

Циганите в България са мързеливи, обаче са много нагли и прости! Циганин и на снимка да видиш, пак трябва да го нашамариш!

Коментирай

Финли

преди 9 месеца

Няма начин на полицията да не са известни безобразията на тези дегенерати. Но имат права, нали?

Коментирай

Николай

преди 9 месеца

В Слънчев бряг цари пълна анархия. Мутрите и циганите под опеката на АД “ Слънчев Бряг “издевателстват над туристите ежедневно и курорта се съсипва безвъзвратно. Всякакви безмилостни атракции , разрушени мръсни тротоари, всяка свободна площ преградена и превърната незаконно в супер скъпи паркинги. А ако се разболееш няма държавна медицинска помощ и ще бъдеш рекетиран с цени на услугите започващи от 70лв.нагоре.Уникална природа оставена от държавата да се експлоатира и съсипва от мошеници, тарикати и бандити.Видях жалка картинка а държавата напълно е абдикирала и я няма.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.