Журналистът Васил Петев: Обидно е да ви слуша човек. Жалки палячовци!

https://svobodnoslovo.eu/bulgaria/zhurnalistat-vasil-petev-obidno-e-da-vi-slusha-chovek-zhalki-palyachovci/118813 SvobodnoSlovo.eu
Журналистът Васил Петев: Обидно е да ви слуша човек. Жалки палячовци!

Група политически палячовци през три дни свикват някакви „съвети по сигурност”, а през два дни си мерят „експертизата”, която е с подозрителен размер предвид факта, че ген. Наско е най-малкият разузнавач на планетата

Не стига тази пародия, но и украинският министър на отбраната Тагарев патетично ни уведоми, че „изпращал армията на границата”, като след това командирова в Малко Търново 50 военни. 

Комедията продължава и с изказването на самоназначилият се за „Академик” и настоящ премиер, който шумно обяви, че България можела да гарантира външните граници на ЕС. 

А, бе, спрете се, бе, хора! Как не ви е срам? Кого лъжете? Себе си? Нас? Света? Вие не можете да гарантирате ничия сигурност. Нито вашата, нито нашата, нито тази на ЕС! 

Обидно е да ви слуша човек. Жалки палячовци!

Васил Петев

Източник: MEDIAMALL

2 Коментара

darkaveng

преди 6 месеца

Академичето е "академик", къде? Правилно, в БАН, каквото и да означава това! В правителството е просто денкoffоглу! И всичките там живеят в парарелна реалнист, "райска градина", според борелчо! Та миже би, там са супер, че даже и дупер! Ама ...! Пфу, сглобкаджии ниедни! Анадънму?

Коментирай

Червената шапчица

преди 6 месеца

Петев много обича пеевски и карадайъъ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.