E, ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ЧИСТИ БЪЛГАРИ!

Може да бъде изображение с 1 човек, изправен и текст, който гласи 'християн мицкоски: груба провокация e ga се каже, че илинден e празник u на българите A8mop: Tpyg онлайн европа 09:34 03.08.2021 още no memama: буяр османи: илинден лидерът на вмро-дпмне християн мицкоски реагира на зявлението на министъра на външните работи на република северна македония буяр османи, като каза че e груба провокация ga ce каже, че илинден e празник на българите, nuwe скопското'

Няма по-голямо доказателство от това, че като изкъпеш северномакедонец, отдолу се показва чист българин, от това, че постоянно ни плюят и спорят. Винаги съм се чудила как така успяваме първо да създадем няколко български държави на различни територии през вековете и все да успяваме да се разединим.

Което си истина, си е истина! Създадената през миналия век нова „нация“, наименувана „македонска“, от една страна, претендира за древност, а от друга – се опитва да открадне историята ни. И да се гордее с чужда история и постижения. Направо като американците, които като си знаят оскъдната история, правят от мухата слон и от всяка барака на загинал контрабандист – величаво минало!

Тия са си чисти българи, които се сърбеят и македонеят. И щеше да е много смешно, ако не посягаха на светлите имена на български национални герои и на събития, които са част от българската история. Яне Сандански, Гоце Делчев, цар Самуил….хората, градили и се борили за България, сега са обект на кражба на история от хора, които дори са забравили националната си идентичност!

Що е чуждо, все е маке! Що е бугарско, и то е маке! Ми не става така, бе! Не става! Гледам леко снизходително на пъненето на братята „макита“, защото знам българската народопсихология. Ама все пак не се оливайте!

Елена Гунчева