Kрайно време е да въведем единица мярка за национален предател – един Минджев

Вчера агент Ивайло (бивш доносник на Държавна сигурност, известен още и като Иво Минджев) се опита да представи в Добрич поредния си антибългарски парцал, „книгата“ „Измамата Сан Стефано – руско-турската поробителна война“. Разбира се това не можа да стане, защото на срещата с него дойдоха хора, които имаха огромното желание да го питат кой го финансира, за колко пари продава страната и народът си, какво е да си модерен еничарин и т. н. Естествено Минджев не отговори на тези въпроси, като вместо това повика полиция, за да го защити. Идват 3 (три!) патрулни коли с 12 полицаи, които извеждат протестиращите срещу националния предател българи, съставят им предупредителни протоколи и не ги допускат обратно в залата. Цялата тази гнусна антибългарска история е организирана от, забележете, Община Добрич, начело с кмета си, известен с прякора Пъпеша.
Сега погледнете видеото след срещата и вижте как Минджев още малко и ще се разплаче. Това разбира се е съвсем нормално, защото той много добре знае какво наказание заслужават предателите като него, а ние българите пък въобще не се съмняваме, че то много скоро ще го застигне.
Та така. Сега чакам да видя къде ще му е следващото ходене, за да си наглася програмата така, че да отида и аз. Този път ще отменя срещи, пътувания, събрания, всичко, само и само да присъствам и аз. Да го видя къде ще търси да се скрие когато ме види.
п.п. крайно време е да въведем единица мярка за национален предател – един Минджев. Примерно Ал Йо е почти един Минджев, Иванчо Хаджипенчович е два Минджева, Красимир Каракачанов е 1,5 Минджева и т.н.

Костадин Костадинов
https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=XQAfc2C0gkM