Kъм 2035 г. нашите деца ще са малцинство в разноцветна държава на различни от българския народ етноси

Германия ще си плаща, за се отърве от ислямистката сган. Това на практика означава тази новина, че Меркел ще води преговори със страните, от които нахлуват неграмотни и престъпни ислямизирани до крайност араби и негри в Европа.
И понеже това е адски важно, пак да преговорим какви ефекти ще има заселването на ислямистката сган по нашите земи:
– с разселването на ислямистката сган, ще навлезнат турски радикални елементи, които ще изпълняват далеч по-безпрепятствено „Стратегическата дълбочина“ на Давутоглу за отцепване на „исконни османски територии“ от България;
– увеличаване на престъпността, особенно в частта – престъпления срещу личността – изнасилване, блудство с малолетни, склоняване към проституция;
– разселването на ислямистка сган из запустели български села и малки обезлюдени градчета, ще доведе до насилствено ислямизиране на цели рейони в България;
– с разселването на ислямистката сган у нас ще се извърши насилствена демографска подмяна на населението в дългосрочен план.
А това означава, че към 2035 г. нашите деца ще са малцинство в разноцветна държава на различни от българския народ, етноси, а доминиращата религия у нас ще е ислямът. А нашите депутати ще се кълнат върху Корана да служат на „българския“ народ.
Борисов ще услужи на Меркел, нямайте никакво съмнение в това. Борисов трябва да си върне дълга, че благодарение на Меркел и финансиране от германските фондации като „Фр. Зайдел“ и „Конрад Аденауер“, ГЕРБ беше ситуирана като партия, а лидерът й Борисов беше турен за градоначалник, а в последствие и за министър-председател.
Тия двете германски фондации се намесват грубо в политическия процес у нас още от зората на демократизацията. Те са на първа линия, наред с Америка за България, която действа с индиректно финансиране и благовидни предлози в разрушаването на българската държавност и българско, християнско самосъзнание, със специално финансирани програми, превръщащи младите българи в малолетни развратници, проститутки и сводници, педерасти и лесбийки, – с две думи: в лесно управляема неграмотна и неосъзната сган. Която като и кажеш утре – гърми срещу майка си и баща си, пускай ракети срещу Русия, да го прави без да мисли. За Отвореното общество на Джордж Сорос, изгонен дори от родната си Унгария, което назначава вече 27 години за външни министри на България само свои проверени във вярност на САЩ и ционизма, кадри.
На парите на тези фондации, и на 11 милиарда еврофондове, Борисов и компания дерибействат над 14 години у нас.
Тези подривни организации контролират решенията на Борисов и на всяко българско правителство какви решения да се взимат за изпомпването на природни и човешки ресурси, как безпрепятствено да се декапитализира цялата ни държава, как да се мачка българското производство, как да се продават на българчетата скъпо и прескъпо памперси и адаптирано мляко, които отдавна можеха да се произвеждат у нас.
Тези подривни организации подготвиха почвата продажната ни политическа класа да позволи финансовата криза от 1995 – 1996 г., когато ограбиха 5-6 млрд. лева сеспестявания на българите, за да въведат валутен борд и да турят под контрол печатането на българския лев.
Тези подривни организации са на предна линия, когато трябва да се окаже натиск върху Борисов и всяко българско правителство да замрази АЕЦ Белене, да приватизира касичките в енергетиката ЕРП-тата, да приватизира ТЕЦ-овете си с договори с предварително гарантирана норма на печалба и подсигурен бизнес с по 100 млн. лева от студен резерв на година, пари измъкнати от устата на нашите деца, майки и бащи.
Тези германски, американски, еврейски фондации имаха конференции по ядрената тема на всеки 2-3 седмици СРЕЩУ Втора Атомна и Южен поток.
Оттук идва коренът на ГЕРБ и Борисов. Никой никога няма да го свали, ако тези които са го създали и които го държат на власт, за да ограбват България и да я превръщат в плацдарм срещу Русия, не решат.
А сега са се засилили да ни наводнят с „бежанци“ и ще подготвят терена за поредното разпокъсване на България и поглъщането на исконни наши земи от Турция. Без пушка да пукне.

Анатема! Къде е Светия синод, къде е парламента, къде е опозицията да реагира на тази ислямистка заплаха!

Нора Стоичкова

loading...