А НАПАЛМ?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/a-napalm/113062 SvobodnoSlovo.eu
А НАПАЛМ?

 

Понеже са леко тъпи и силно озверели, американците не разбират какво правят. Искат да въоръжат Киев с касетъчни бомби, които са забранени от редица международни актове като варварски и вредящи предимно на цивилното население. Явно паниката от загуба на войната на САЩ в Украйна е голяма и са готови да действат през закона и да нарушат всякакви закони, за да спечелят и да елиминират основният си противник на планетата.

Само, че вероятно някой трябва да им каже, че на всяко действие има равно по сила и противоположно противодействие. Защо си мислят, че Русия няма и други оръжия, които досега не е използвала. Нима мислят, че Русия няма касетъчни бомби? Или други? 

Да напомня ли, че точно САЩ използват НАПАЛМ в редица войни. Който гори живи хора, гори земя, камъни, всичко. И въпреки възмущението и потреса на света, продължават да го правят. Напалм и мирис на победа.....всъщност безчовечен садизъм и мирис на пари! 

Напалмът НЕ МИРИШЕ НА ПОБЕДА, А НА АДА! В тази война явно адът ще се бори за победа. Ако може. 

И ще настъпи Апокалипсис след Акълолипсиса!

Знаете ли как звучат горени живи хора, евроатлантици?

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

наблюдение

преди 2 месеца

- Какво имате против негрите? - Напалм. Видно, славяните са класирани под негрите.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.