А сега да свалим картите! И маските

https://svobodnoslovo.eu/komentar/a-sega-da-svalim-kartite-i-maskite/124941 SvobodnoSlovo.eu
А сега да свалим картите! И маските

А сега да свалим картите! И маските.

Истината е, че Ваня Григорова не е кмет на София, заради поведението на лидера на партия Възраждане. За тия от сглобката е разбираемо всичко, но въпреки системната атака на Костадинов и компания през цялото време, на Григорова бяха необходими буквално няколко гласа. И точка!

Сглобката губи и се разглобява, ние печелим. Но фобиите и маниите на Костадинов, както и пълната липса на емоционална интелигентност съкрушиха работата на стотици незнайни за него хора. Истински, не купени от Борисов!!! Сега разбирам, че всичко това се е случило, за да бъде поканена във властта партия Възраждане. Има сделка! И списъците с конкретни имена тръгват.

Това е всичко, изводите си направете сами - възродихте ли се или ви погребаха живи?

Не нападам никого! За мен тоя евтин филм е отдавна приключил.

Николай Марков

29 Коментара

Email

преди 4 месеца

А сега три пъти: УРА, УРА, УРА за десислава атанасова - конституционна съдийка! България е бивша държава! В този сайт ще има ли критика за това предложение на ТУМОРА герб?!

Коментирай

Не е така

преди 4 месеца

"Сглобката губи"... Г-н Марков, няма индикатори за тази констатация. Вие я наричате така, аз я наричам "клопката". Та клопката все по-дълбино окупира почти всяка власт и е превзела цялата държава. Президентската институция е възможно също да представлява театър, защото Президентът отказа всичко българско и родно, и се окичи с "евроатлантизма". Колкото до г-жа Григорова - все повече виждаме, че лицата/имената нямат никакво значение. Да, видях ви на клип вчера с г-н Сидеров на протест. Но и покрай властта г-н Сидеров сякаш беше подменен или съзнанието му беше подменено и хвалеше Герб и борис0ф. Лицата/имената са различни, но политиката е една и съща. Вече е Бившата държава България! Скръпна вест - почина България...

Коментирай

Никой

преди 4 месеца

Сигурно ще има критики относно Атанасова /абсолютна пародия/, но какво от това?

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Николайка Маркова - Гунчева... - Ами Барни Ръбала, ковачът на конституции къде е?

Коментирай

Червената шапчица

преди 4 месеца

Пухльо, ти си амбриаж.

Коментирай

moitoi

преди 4 месеца

Според американската статистическа служба през есента на 2023 г. Вашингтон отново започна да внася петрол от Русия В същото време един барел руски петрол е струвал на купувача 74 долара през октомври, а 76 долара през ноември, което е значително над ценовия таван, определен от САЩ от 60 долара за барел.

Коментирай

Бен

преди 4 месеца

При цялото ми недоверие към Копейкин, силно ме смущава, как напоследък го превърнаха във Враг номер едно на Тутраканската селищна система. Май само за Глобалното затопляне не са го обвинили още пряко. Някакви си рушат паметници - копейкин е виновен. Други рушат конституцията - пак копейкин е виновен. Трети въвеждат еврото - копейкин е виновен, защото референдумът му против не успя. Въобще, всички вкупом, в хор - гунчевци, марковци, дончовици и сини, зелени и пембени, както и обикновени евроатлантически мастии...всички в Отечествен фронт срещу копейкин. Да, и аз не му вярвам, ама и на тази разнородна сган от хора с противоположни убеждения, обединени единсвено от едната омраза към копейкин, още по малко вярвам. Винаги когато започне такъв вой срещу някого, накрая излиза че овикваният е най свестен от всички!

Коментирай

Наблюдател

преди 4 месеца

Марков по принцип е толкова невнятен - "... -Сега ще видите какво ще стане. - Какво ще стане? - Ааа, не знам, ще видим какво ", " ... Не мога да кажа със сигурност ...", " .. Само предполагам ...", "Така си мисля ...", многозначителни паузи за по-голяма загадъчност и опулил очета гаче има запек. Колчем стане дума за Кастадинов/Възраждане, Марков става изключително напоителен в обясненоята си, като че ли само това е чакал и реди приказките ясно и отчетливо сякаш ги чете от хартишка. Всички, като един, скочиха срещу Възраждане. Явно се изборите идват доста по-бързо отколкото се очакваше. Май глобално нещо наистина се е променило, щом и ДПС, стопаните на Марков, са запонали да нагласят платната на лодката за попътен вятър

Коментирай

хаха

преди 4 месеца

Изрожденските тролове пак са на линия. Абе верно ли сте дупетати? Би обяснило поведението на червеното нищо дето кенза 24/7 тука, а вероятно и на други места.

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Не сте ли наясно защо е това изказване на поручика ..Ами да ви подскажа- Интервю на Марков при Беновска- юли, 2027г - ,,Доган единствено може да води България напред,,..( негови думи..

Коментирай

Наблюдател

преди 4 месеца

Марков, след като си свалил гащите, кел файда от свалянето на картите

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Ето изказването на Марков ,,С цялото си уважение към цивилизования свят смятам, че нещата трябва да се правят по цивизилован начин. Ако начинът не е цивилизован и ако средствата, които ползват за реализиране на определени неща не са почтени, смятам, че си имаме работа с един нецивилизован свят” каза Марков и заяви, че Доган няма избор и няма друга партия, която да поеме тежестта на това, което се е случило в България през последните 10 години и повече. “Аталай, малко преди мен, много фино ви подаде за подобен процес. Няма избор Доган, защото другите се разпаднаха. Приемам фактите такива, каквито са. ” подчерта Марков.

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Господинът дава в своя принос партиите , които вероятно не са удобни да нямат ,,никакъв принос,, ( негови думи) Цитат от интервюто при Беновска- ,,“Кой е политикът, който сега ще го изиграе идващият на бял кон, който може все още да овладее полуразпадащата се държава?” попита Беновска. Полк. Марков отговори, че единствената автентична партия с лидерство е ДПС и основна роля в тези процеси ще изиграе Ахмед Доган. “Партия ГЕРБ по някакъв начин е донякъде отвлечена, БСП е със затихващи функции, а другите партии нямат никакво значение”

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Това, интервюто на Марков е по радио К 2 - ,,Беновска пита,, -23 юли , 2022г.

Коментирай

Боги

преди 4 месеца

Колко удобно отново да се вменява вина на Костадинов, ха-ха. Марков е напълно наясно, че на втория тур възрожденците са гласували за Григорова, но силната му обвързаност с ДПС го кара да говори лъжи.Той си въобразява, че е отличник в манипулациите и българите са достатъчно зомбирани, че да се разколебаят и вместо да подкрепят единствената българска партия Възраждане, да се пренасочат към ДПС. Марков напразно се мори́, истинските българи няма да се поклонят на вековните си поробители. А преподавателят в сороския Нов български университет може да продължава да се преструва на загадъчна прорицателка, чиито прогнози никога не се сбъдват.

Коментирай

Стефан Генов

преди 4 месеца

Марков, цитат - "Истината е, че Ваня Григорова не е кмет на София, заради поведението на лидера на партия Възраждане." ....................................... Абе, Николай-ЧО, абе, МоРКОВ, тази ЦИГАНКА я бутат напред унгарския ЦИГАНИН Дьорд Шорош и соПола на ДПС - Меди Доганов! Костадинов и Корнелия са само пионки и от тях нищо не зависи!

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

До Стефан Генов.. Хм, да ,зависи от това, което искаш да внушиш със този ,,коментар,, .Костадинов пак е окачествен като пионка..Да, от тях нищо не зависи - зависи от Българите обединени около националните приоритети ! Българите ви плашат, обединението ви плаши. Приветствам ИТН , че в момента се обединяват в борбата с тези неконституционни интерпретации . За БСП , те отдавна са бизнесмени.. ,ха ха.. Който не разбира колко е важно това и плюе по българската кауза - няма оправдание..

Коментирай

Стефан Генов

преди 4 месеца

до - "Майна" ........... копиран коментар на Дончо Денев - преди 1 ден .............................................................................................................................................................................................. !!! Българите Имат Шанс за ОБЕДИНЕНИЕ и ОЦЕЛЯВАНЕ, Само Ако БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ВСИЧКИ ПАРТИИ !!! Всички Вие много добре си спомняте, че в нашата родина НАРОДЪТ живееше много по-добре и по-спокойно, тогава когато имаше само Две (2) партии - БКП и БЗНС! Сега партиите са най-малко Двеста (200), всички крадят като невиждали, а пък НАРОДА - кучета го яли! ПАРТИИТЕ са Злокачествен Тумор и те Трябва да Бъдат Изрязани от Тялото на България, Защото ще го УБИЯТ! Нямаме Никакво Време за Мислене, Трябва да се Действа НЕЗАБАВНО! БЪДЕТЕ ВСИЧКИ ЖИВИ, ЗДРАВИ и УМНИ!

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Аз не искам да живея в диктатура..Социализмът също е бил, макар и по-социална, но диктатура.. И аз не виждам бъдещето в този му ,,политически вариант,, ,но то ще стане постепенно..Затова трябва духовно ,,ограмотяване,, на хората. Такива коментари ме натъжават- при старият ,,цар,, беше по-добре..Против нацизма съм, против евроатлантизма, против този ,,технократски , свят ,в който тези циониски изроди искат да ни вкарат! Идва Нова Епоха..И не искайте старото, то никога няма да се върне..Друго е бъдещето на човечеството-ПО-ДУХОВНО..

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

Стефане, виждаш ли къде е Тагарев? Революция ли искаш? Кой ще я направи? Натовсите части в България ,забрави ли? Кой ще я поведе? Веднага ще ги обявят за терористи. Хм, в тези полицейски вече държави, как си я представяш...Та ,виж, Германия! Веднага изкараха полицаите и сълзотворен газ.. Но ако всички се обединят, блокират държавата , голямата част от народа, тогава са безсилни..И това ще стане..И в Германия, вярвам ..! Затова е важно ОБЕДИНЕНИЕТО! И всички тези подлоги да бъдат изхвърлени, ..., недопускане повече изобщо до управлението

Коментирай

Майна

преди 4 месеца

И още нещо, Стефан..Като говоря за Нов свят , то явно трудно се възприема, защото цялостното ни ограмотяване ,ОБРАЗ ,ОВАНИЕТО ни е нарочно изкривено. Къде е християнството..Ами питай младите? Какво знаят те? Аз също сам съм се ,,посвещавал,, ..Къде са ,,революционните,, открития..На Тесла( той е с български произход) , на Гаряев ,ако щеш..и на много други, получили ги според мен( и не само) Свише...Как е впримчено човечеството, докъде е доведено..,като ,,обществено,, устройство. Но ще бъде, надявам се..Путин е явление..Трябва много внимателно да се слушат четат и осмислят думите му..Как успява с този ,,вкоренен,, прозападен Елит в Русия ..? Велик..,Човек!

Коментирай

аналитичка

преди 4 месеца

Майна, започвам да се влюбвам в теб на база на твоите писмени изяви в сайта. Но защо ли имам усещането, че хвърляш бисери на свинете?

Коментирай

Бай Тошо

преди 4 месеца

Двете неща,причинили най много страдания на човечеството ,са религията и частната собственост.Те са в основата на всички войни,донесли неизброими жертви и материални загуби на човешкия род .Те ще доведат до самоунищожение на човечеството всичко живо на земята .Четете символ-веруюто на Ботев-там е спасението! Вярата в единния светъл комунизъм!Иначе сте загубени!.Апокалипсисът наближава.Дванадесетият час е близо.Фашизмът значи война!

Коментирай

сърп и чук

преди 4 месеца

Вижда се от пръв поглед, че Марков е начетен и вижда нещата от обозримо разстояние. Още повече има ресурси, източници и е вътре в нещата за разлика от обикновения слушател. Огромен е интереса и следенето на неговите постове и интервюта по неправителствените медии. Тези които се вглеждат само в шалчето са с виждане от дъното на дълбок басейн.

Коментирай

Борис

преди 4 месеца

Хей Сърп и чук!Ще ти го кажа кратко и ясно-дори и по шалчето можеш да разбереш колко му е "багажа"на един човек.На този Марков багажът е колкото на куха лейка.Не ми е ясно как разбра,че това дрънкало има източници,ресурси и е "вътре"в нещата?В кои неща?Глупостите,които плещи,всеки средно интелигентен човек може да ги изговори.Що не каже какъв е резултатът от посолството на САЩ?И един съвет от мен-на такива като този акълът им е до околожката на фуражката!Не им се хващай!И Радев е същата бира!

Коментирай

Борис

преди 4 месеца

Хей Сърп и чук!Ще ти го кажа кратко и ясно-дори и по шалчето можеш да разбереш колко му е "багажа"на един човек.На този Марков багажът е колкото на куха лейка.Не ми е ясно как разбра,че това дрънкало има източници,ресурси и е "вътре"в нещата?В кои неща?Глупостите,които плещи,всеки средно интелигентен човек може да ги изговори.Що не каже какъв е резултатът от посолството на САЩ?И един съвет от мен-на такива като този акълът им е до околожката на фуражката!Не им се хващай!И Радев е същата бира!

Коментирай

Борис

преди 4 месеца

А на умниците Майна и Стефан Генов-вървете на МАЙНАТА си!Майна,не се изкавай за соц-диктатура!Такава НЯМАШЕ!Всичко беше "Хей живот,здравей,здравей!"Е,вярно,нямаше тъпи банани,но имаше в изобилие БЪЛГАРСКИ плодове и зеленчуци,качествени сирена и кашкавали,а не калиата и оводнено сирене,колбаси от ИСТИНСКО българско месо,без суха кръв и т.н. и т.н.Така,че хич не ми говори за диктатура.Е,не можеше да се изтъпаниш на гьозмето и да ревнеш "бай Тошо е тъпанар",ама сега ако викнеш "Бойко е педерас",ще ти стане ли по гот?Съмнявам се!

Коментирай

Борис

преди 4 месеца

А на умниците Майна и Стефан Генов-вървете на МАЙНАТА си!Майна,не се изкавай за соц-диктатура!Такава НЯМАШЕ!Всичко беше "Хей живот,здравей,здравей!"Е,вярно,нямаше тъпи банани,но имаше в изобилие БЪЛГАРСКИ плодове и зеленчуци,качествени сирена и кашкавали,а не калиата и оводнено сирене,колбаси от ИСТИНСКО българско месо,без суха кръв и т.н. и т.н.Така,че хич не ми говори за диктатура.Е,не можеше да се изтъпаниш на гьозмето и да ревнеш "бай Тошо е тъпанар",ама сега ако викнеш "Бойко е педерас",ще ти стане ли по гот?Съмнявам се!

Коментирай

Жоро

преди 4 месеца

ПеПейкин е новия златен пръст на статуквото. ДУМИ,ДУМИ,ДУМИ ,а ДЕЛА НИКАКВИ По делата им ще ги познаете.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.