Абе някой може ли да ми припомни чие беше правителството на Сглобката?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/abe-nyakoy-mozhe-li-da-mi-pripomni-chie-beshe-pravitelstvoto-na-sglobkata/132720 SvobodnoSlovo.eu
Абе някой може ли да ми припомни чие беше правителството на Сглобката?

Прокуратурата знаела поне от две години за множество фалшифицирани от Киро и Ленчето документи ма си траела.

И Киро вика бе ние ще я реформираме тая прокуратура, че да заработи и бандитите да бъдат вкарани у кауша.

И един мормон увива шоколад. Ама най-надарените от 80-те процента му вЕрват.

Абе някой може ли да ми припомни чие беше правителството на Сглобката? Не беше ли избрано по нареждане на Баце?

Че нещо ми се прави на ни лук ял, ни лук мирисал, все едно той няма нищо общо, неговите марионетки не са гласували заедно с Кирето вредните и грабителските закони и в политическите кабинети на министерствата нямаше поне по един зам. министър и сума съветници?

Това което виждаме е грозно! Довчера Баце и жълтопаветните грозници заедно рушаха държавността и мародереха народа, а днес обясняват, че правителството на Сглобката е една ли не ничие!

Народе ???

Даниел Божилов

3 Коментара

Олигофренка

преди 2 седмици

Те ни смятат за олигофрени ,но ние добре знаем ,че без подкрепата на ГЕРБ и ДПС тези малоумни и недора звити интелектуално продажници нямаше да сътворят толкова глупости.Важно е да повтаряме ,че всички в сглобката са еднакво отговорни и трябва да понесат последствията.Борисов и Феномена да не се правят на две и половина!

Коментирай

Баба Вана

преди 2 седмици

Това си е кондурма. Даваш им власта. Оставяш ги да се набалбукат с компромати и им вадиш кирливите ризи. " Освобождаваш народа" от тези които ти пречат и се връщаш на бял кон. На бас ,че няма да имат и 5 % на изборите. Този филм сме го гледали 14 години всеки сезон, но май тези "бивши управляващи" не са си купули билети за прожекцията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.