Ако Ботев и Левски бяха стояли тихо и кротко, днес нямаше да я има България

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-botev-i-levski-byaha-stoyali-tiho-i-krotko-dnes-nyamashe-da-ya-ima-balgariya/123636 SvobodnoSlovo.eu
Ако Ботев и Левски бяха стояли тихо и кротко, днес нямаше да я има България

„В една зверилница толерантност значи смърт“. Едва ли пропагандаторите от казионните медии знаят чия е тази мисъл? Авторът на тази мисъл си е позволил да изрече и една друга еретична за днешните евроатлантици фраза- „Национализмът е нормалното ми агрегатно състояние.“.

Нищо чудно същите тези евроатлантически „титани“ на днешната цивилизация някой ден да решат и обявят Николай Хайтов за престъпник срещу евроатлантическия ред.Хайтов ни остави и един свещен завет-„Изтървем ли селото, изтървали сме България! Изтървем ли България, изтървали сме всичко!”.

Българското село вече е унищожено, а по всичко личи, че сме напът да изтървем и България. Вероятно виждате и осъзнавате, че евроатлантическите ни васали и пропагандните медии ежедневно облъчват населението и му втълпяват, че нашият път е пътя към Европа.

Истината е, че нашият път се нарича България, която е наша родина и само в нея можем да осигурим бъдеще за децата ни. В противен случай ще ги превърнем в дърво без корени. Все повече хора се осъзнават, че е в ход нова и много по-страшна форма на робство. На все повече хора им става ясно, че със сладки приказки и измислено цивилизовано поведение много скоро ще се превърнем в роби.Не забравяйте, че ако Ботев и Левски бяха стояли тихо и кротко, днес нямаше да я има България. Свободата на България не е извоювана със сладки приказки, а с цената на хиляди свидни жертви.

Вероятно сте обърнали внимание, че в момента променят Конституцията и я променят, не за да му бъде на народа хубав и спокоен живота, а за да овладеят властта на всички нива. Има ли наивници, които да вярват, че след като тези нехранимайковци завладеят цялата власт ще си признаят, че са чужди васали и ще я върнат на народа?Виждате как се действа в момента, чрез нагло и брутално газене на закона. Буквално за броени дни съсипаха Паметника на Съветската армия, размахвайки като аргумент историята и имената на Ботев и Левски. Всеки опит за противопоставяне бе обявяван чрез пропагандните медии за варварство и нецивилизовано поведение.Какъв цинизъм само!

Нима забравихте, какви бунтове, протести и сблъсъци с полицията организираха на Росенец днешните „цивилизовани“ евроатлантици? Нима забравихте, как същите се въргаляха като прасета по земята, а пропагандните медии възторжено ги възхваляваха.

Тогава тези протести бяха обявявани за цивилизовани и справедливи, а днес когато същите нехранимайковци заграбиха властта и се прегърнаха с представителите на Росенец и притежателя на златни кюлчета.

Помнете, че днес тече процес за заробването ни и все още имаме шанс да се противопоставим на новото робство

Димитър Байрактаров

mediamall

 

2 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.