Ако ГЕРБ, ДПС и останалите партии покрият Кирил Петков и Лена Бориславова за извършените престъпления и фалшифициране на подписи, ще са толкова виновни колкото и те пред българския народ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-gerb-dps-i-ostanalite-partii-pokriyat-kiril-petkov-i-lena-borislavova-za-izvarshenite-prestapleniya-i-falshificirane-na-podpisi-shte-sa-tolkova-vinovni-kolkoto-i-te-pred-balgarskiya-narod/132877 SvobodnoSlovo.eu
Ако ГЕРБ, ДПС и останалите партии покрият Кирил Петков и Лена Бориславова за извършените престъпления и фалшифициране на подписи, ще са толкова виновни колкото и те пред българския народ

Ако ГЕРБ, ДПС и останалите партии покрият Кирил Петков и Лена Бориславова за извършените престъпления и фалшифициране на подписи, ще са толкова виновни колкото и те пред българския народ. 

Ако ГЕРБ, ДПС и останалите партии продължават да пазят Петков и Бориславова ще навредят изключително много на държавата. Вижда се, че някак има чадър над Петков и Бориславова за фалшификациите, които са извършили и са престъпление, за което се предвижда ефективна присъда. Ако си мислят, че защото имат компромати и по този начин ще ги контролират за в бъдеще, ще сбъркат много. Веднъж вече го направиха като не погнаха Петков за измамата с канадското гражданство и нарушението на Конституцията и всичко беше покрито чрез прокуратурата и службите.

Видя се, че тези хора не заслужават това. Можеш да контролираш някой, който е с акъла си, има сиво вещество и не е в абстиненция. Ще кажа само, че ако и сега спасят Петков и Бориславова и някакси и това престъпление бъде прикрито, ще си навредят изключително много в бъдеще. Както на един наркоман не може да се разчита, каквото и да обещава, по същия начин е и с тези хора, чието място е просто в затвора.

Кристиян Коев

5 Коментара

Варна

преди 2 седмици

Те ГЕРБ и ДПС вече са виновни защото подкрепяха тези престъпници в името на евроатлантизма

Коментирай

творец

преди 2 седмици

ИМАМ ПИТАНЕ, ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НА РАДЕВ, ОСНОВНИЯТ ВИНОВНИК ЗА ТОЗИ И ТЕЗИ ДА СА НА ВЛАСТ.

Коментирай

rusnak

преди 2 седмици

В тази кочина е време за граждански арести и жестоки тупаници, след като силовите структури се правят на улави и не си вършат работата, дълбоко обвързани в омерта.

Коментирай

друг индианец

преди 2 седмици

Всички ние,оВчовечения,така наречен "народ" сме ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИЦИ за това такива престъпници,обединени в ОПГ-та,наречени политически партии,яхнали структурираните от такива като тях "независими" държавни ОПГ-та,наречени институции,чрез които да провеждат, необезпокоявани от никого, престъпните си действия!!!Всички ние,презираният от тях,така наречен (???) народ!Не търсете никого другиго,за собствения си хал!Докато умирате като народ,спейки в оФФчия си сън,гореописаните ОПГ-та ще ви газят,ще ви се присмиват и никога няма да си направят,каквото и да е.Те много добре знаят,какъв оФФчи "народ" управляват!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.