АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ, СЕ ОГЛЕДАЙТЕ НАОКОЛО

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-imate-samneniya-che-sme-koloniya-se-ogledayte-naokolo/130743 SvobodnoSlovo.eu
АКО ИМАТЕ СЪМНЕНИЯ, ЧЕ СМЕ КОЛОНИЯ, СЕ ОГЛЕДАЙТЕ НАОКОЛО

Може да бъде изображение с авиация и текстово съобщение

Американски войски на българска земя. Без война, без капитулация. Американски самолети тренират в българско небе. Под малодушните погледи на някога смелите български офицери, които сега не смеят да мъцнат. Американският посланик управлява на ръчна българската политика. И всички слушкат и козируват.

Какъв го търсят американските самолети в България? О, да, помним преди десетилетия как такива американски самолети изсипваха хиляди бомби върху мирното българско население и избиваха жени, деца, старци, разрушаваха сгради.

Присъствието на краварските войски и самолети тук ни прави легитимна цел за бъдещи военни действия. Вече се говори, че много от ударите срещу Русия започват точно от територията на България. Ние какви интереси имаме в тая работа, никой, дори евроатлантиците, не може да обясни смислено.

А "храбрата" опозиция се готви за избори. Протести на "опозиционни" партии пред американското посолство няма. Е, имаше един мижав протест от 50 човека барабар с депутатите на Възраждане, ама да не мислите, че е било заради грубата намеса на САЩ в българската политика? Тц, заради българин в гръцки затвор, осъден в САЩ. Ама за важните неща не им стиска да протестират там. И смело лидера им громи посолствоТо по......американските телевизии, които странно как го пускат от сутрин до вечер да си опозиционерства там.

Пред очите ни заробват България. Пред безучастните ни погледи. Не мога да разбера това овче примирение. Не мога и не искам. Не искам да мисля, че съм от народ, вече приличащ на стадо овце, покорно чакащи кланицата.

А някои си мислят, че избори ще променят нещата. Погледнете небето, въздухът, американските самолети и бази. И вие си въобразявате, че с едно хиксче на бюлетината можете да промените това?

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

Констанца

преди 4 седмици

Абсолютно вярно! Тия политици са измет небългарска1

Коментирай

Майна

преди 4 седмици

Въпросът за ,,хамериканското,, войски го постави Възраждане! Има видеа , тяхни изказвания и ОФИЦИАЛНА ПОЗИЦИЯ като партия! Затова е важно Възраждане да има мнозинство в Парламента. Това зависи от нас, българите. Надявам се ,че ще гласуваме за България.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.