Ако можеше да чуе какви ги приказват кандидатите на ГЕРБ в тая кампания, Лъжлив Съби щеше да умре от завист

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-mozheshe-da-chue-kakvi-gi-prikazvat-kandidatite-na-gerb-v-taya-kampaniya-lazhliv-sabi-shteshe-da-umre-ot-zavist/7020 SvobodnoSlovo.eu
Ако можеше да чуе какви ги приказват кандидатите на ГЕРБ в тая кампания, Лъжлив Съби щеше да умре от завист

Ако можеше да чуе какви ги приказват кандидатите на ГЕРБ в тая кампания, Лъжлив Съби щеше да умре от завист.

Това, че хората, които излязоха от подчинението, за да поискат по-справедлива България, са превърнали спокойствието в хаос, е опашата лъжа.

Че имаше ли месец в последните 12 години - когато едни други хора превърнаха политическата власт в компаньонка с консумация – имаше ли месец поне, в който страната ни да не беше разтърсвана от чутовни корупционни скандали?

Ами живите факли, окървавените протести – тях забравихме ли ги? А ежедневните драми – когато синът и снахата заминават, а майките им с внуците ги изпращат на летището и плачат?

Това спокойствие, което ни продават, е мираж!

Да, има кризи сега – с ковида, инфлацията, горивата. Но има по-дълбоки кризи, които не са от 6 месеца – обезлюдяването, пълната разсипия в здравеопазването, образованието, културата, забогатяването на малцина за сметка на другите.

Да, наивно е да се мисли, че след 12 години консуматорите на властта ще си свият сармите. Но това, че персоналът им ни разправя предизборни вицове - в положението, в което се намираме - е цинично.

Анна Заркова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.