АМИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ami-zasluzhavame-si-gi/116517 SvobodnoSlovo.eu
АМИ ЗАСЛУЖАВАМЕ СИ ГИ

 

Спомням си едно клипче с овца, която я вадят от канавка, тя подскача малоумно няколко пъти и отново пада в същата канавка. Ето това е символът на българския народ. Да, обидно е, но ние сами се обиждаме. Когато избираме алчни дебили да ни управляват, ние си ги харесваме първоначално. А след това рязко някой друг ни става виновен за това какви престъпници сме си избрали за управляващи. Да, американците манипулират изборите, но това става с активното участие на българския народ или поне на част от него.

Когато ви казвах какъв е Борисов и докъде ще ни доведе, бях оплюта, че тоз хубав и почтен борец с мафията го критикувам. Той не бил такъв! Инакъв бил! Щял да ги хване и да има възмездие и справедливост. Щял да ни оправи! Оправянето продължава вече 14 години. Голямата част от хората го разбраха, макар и трудно и с родилни мъки, какъв долен мафиот е. Е, и? Метнахте се на следващия.

Слави Трифонов като казах, че не е никакъв спасител и ще допринесе още повече за катастрофата, отново бях оплюта, че тоз върл патриот не го одобрявам, ама той щял да ни спаси. Е, две години на м...ни ни направи, а все още има хора, които му вярват. Нищо, че води адът след себе си, образно казано.

Кирил Петков беше толкова млад, красив, умен, образован, бе изобщо дъ бест, че народонаселението изпадна в потрес, когато казах, че лъже като отлежал ром за гражданството си и по същество е пълен измамник. Била съм завиждала, той не бил таквоз момче. Е, и той ни оправи. И продължава. Е, и?

Костадин Костадинов е новият Спасител на българите. Някак си българите пропускат да се замислят за рязкото му забогатяване след получаване на субсидията, нито за диванния му патриотизъм, неподплатен с дела, за гласуванията с ГЕРБ, малоумните кадри, които ни представя, заканите с концлагери и разстрели. Вчера например извадихме снимка на един негов кандидат за кмет в Берковица, на която момчето изглежда не само фриволно, ами и толкоз либерално, че в ДБ биха му постелили червено килимче да го приемат. Видно отвсякъде е, че освен косата, друго не му тежи на главата. И при тези видни доказателства, един човечец пише, че всички са били млади и това било нормално, поживял си, ама хубаво говорел и се борил с корумпираната местна власт. Тук вече занемявам. Да, всички сме били млади, но не си публикуваме малоумни снимки, на които се кълчим в прилепнали шарени трика с жартиера на врата. А дори да сме го правили, такива снимки сме събрали и изяли, за да не бъдат видени публично, а тоя сам си ги е качил, явно смята за много яко малоумното си поведение. Същите, които го харесват, отказват да забележат, че откак е станал пълнолетен, е обиколил доста партии и коалиции, та отнякъде да го изберат. В търсене на народната любов дори е участвал в конкурс за имитация на Азис. Но това не спира практикуващите патриотинг много да си го харесват. Както харесват таксиметровия шофьор и продавачката от Женския пазар в Народното събрание. Те щели да ги спасят. Друг пък кандидат за общински съветник се оплезил като маор на снимката, а на друга показва среден пръст. И патриотарския матриЯл му се кефи и ще гласува за него.

И да обобщя - ами заслужаваме си съдбата. Подобно малоумие няма как да не бъде наказано от историята. Дори Бог не може да спаси дебилите да се хвърлят от пропаст в пропаст. Жалкото е, че в народа ни има и много умни, свестни, почтени и мислещи хора. Но демокрацията е власт на мнозинството. А мнозинството се състои от диви дебили!

Елена Гунчева-Гривова

15 Коментара

Yoyo

преди 2 месеца

Нито за Бойко, нито за Слави, нито за Киро е казвано, някога тогава, навреме . Освен явния и постоянен сърбеж от Костадинов . Но той вероятно си има друга причина . Видно е от липсата на доказателста за твърденията .

Коментирай

Боян

преди 2 месеца

За Костадинов много хора се чудят кого всъщност представлява и кой стои зад него. Дали не е допуснат(и партията му) , за да " обира" народното недоволство? Полит.коментатори или нищо не казват или говоят уклончиво за същината на тази партия. Много хора възлагат надежди на тях, но дали нещата са такива, каквито изглеждат на повърхността?

Коментирай

София

преди 2 месеца

Стига клевети за "Възраждане" , посочете аргументирано достоен кандидат според вас !

Коментирай

Иванов2

преди 2 месеца

София, аз кандидат, не бих могъл да посоча. По скоро си отговорете, КОЙ ще устои на кацата с мед... КК? Едва ли! (Човешки фактор, не е заради личността...) Прецаках се с простото кире при първите избори... и разбрах, че имам голям проблем с доверието. Образно казано, срам ме е да се погледна в огледалото. Но не е от това, че някой ме излъга, а от това, че агитирах мои познати, да се прецакат с мен... Пожелавам на привържениците на КК, да не се разочароват като мен! Добронамерен съм към тях, въпреки съгласието ми с Елена Гунчева. Тя не клевети, тя разсъждава на глас, а всеки нека да анализира за себе си. Аз бих гласувал за него, само ако се яви с платформата на Петър Клисаров, при което хората са коректив: Обещаваш - изпълняваш - управляваш. Стиска ли му? Не ми е ясно, кой и как ще допусне подобно нещо, ама за мен това е начина за промяна... Жокер при Карбовски - https://www.youtube.com/watch?v=nQrG_waaKBg

Коментирай

Синигерче

преди 2 месеца

Какъв е изходът от ситуацията според Елена Гунчева?Всеки може да критикува,дайте изход от положението.Нима гражданска война е по-добрият вариант?!Понякога имам чувството,че тя подстрекава точно към това.

Коментирай

Георги Томов

преди 2 месеца

Аз се прецаках преди много години със СДС - (жельо желев, филип димитров, петър стоянов, иван костов). Мисля си и съм почти уверен, че ако първият президент на България беше д-р Петър Дертлиев, сега нямаше да сме на кучето под опашката. Със симо кобурга, сергея, боко тиквоча, слаФчо, про100то кире и разни патриоти, не съм се лъгал. Приготвил съм автомат, карабина, пистолети и чакам сигнал за битка с народните предатели.

Коментирай

Таз нова Райна Княгина

преди 2 месеца

със сърце мъжко юнашко...Вместо да плюете народа дайте конкретни предложения. С протести не става - проверено! Изборите са пробити - доказано! Срещу гражданите стои едно отлично организирано ОПГ, с огромен финансов ресурс и отлично структуриран, многочислен репресивен апарат. Така, че какво предлагате г-жо Гунчева? Войнишко въстание, Септемврийско такоава, Унгарски събития, Пражка пролет или да изчакаме руснаците на Дунава?

Коментирай

Ежо

преди 2 месеца

Критика, назидание е много лесно да направиш. Гривова, имаш ли капацитет за нещо по-добро, нещо съградително?

Коментирай

Filip

преди 2 месеца

Както е казал един умен човек Народ, който си избира такива управници не жертва , а е СЪУЧАСТНИК !

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Истината е ,че без кръв промяна няма да има.Майната и на демокрацията ,майната му на евроатлантизма.

Коментирай

Жоро

преди 2 месеца

Истината е ,че без кръв промяна няма да има.Майната и на демокрацията ,майната му на евроатлантизма.

Коментирай

Хоуй

преди 2 месеца

Пак ли тази леля Гунчевица ,вие по сайтовете като Подуенска виячка оплаквачка.Защо не си намери некой фетфебел със зелени чорапи да я коландрисва,за да не словоблудствува. Комунетата,и копейкините се отплуват,като едрата шарка.

Коментирай

Хоуй

преди 2 месеца

Пак ли тази леля Гунчевица ,вие по сайтовете като Подуенска виячка оплаквачка.Защо не си намери некой фетфебел със зелени чорапи да я коландрисва,за да не словоблудствува. Комунетата,и копейкините се отплуват,като едрата шарка.

Коментирай

Анонимен

преди 2 месеца

Защо толкова умни хора пишат и искат някой да направи това,за което мечтаят и пишат!Мили пишещи,участвайте в избори,за да ви изберем и да реализирате вижданията си .Недоволни сте от всички и всичко, но по лесно се пише за грешки, "престъпления"пороци и се дава акъл.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.