АВТЕНТИЧЕН ТЕСТ ЗА ДЕМОКРАТИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/avtentichen-test-za-demokrati/126712 SvobodnoSlovo.eu
АВТЕНТИЧЕН ТЕСТ ЗА ДЕМОКРАТИ

АВТЕНТИЧЕН ТЕСТ ЗА ДЕМОКРАТИ

Ако вие смятате, че:

- Достойнството на Човека НЕ Е ненакърнимо – и че да го уважават и защитават (Достойнството на Човека) НЕ Е задължение на всички държавни органи;

- НЕ ВСЕКИ има право на свободно развитие на неговата личност;

- НЕ ВСИЧКИ хора са равни пред Закона;

- ВСЕКИ може да бъде ощетяван или облагодетелстван заради…своите религиозни или политически възгледи;

- Свободата на Вярата, Съвестта и Свободата на Религиозни и Идеологически убеждения НЕ СА неприкосновени;

- НЕ ВСЕКИ има право свободно да изразява и разпространява своето мнение чрез устна, писмена реч и изображения. И да се осведомява безпрепятствено от общодостъпни източници. И че Свободата на Пресата и Свободата за Информиране по радио и телевизия НЕ СА гарантирани, и че Цензура СЕ допуска;

- НЕ ВСИЧКИ хора са равностойни;

- хората НЯМАТ ПРАВО на мир и сигурност!

Значи всички вие сте всичко друго, каквото се сетите – КОМУНИСТИ, ФАШИСТИ и в червата – 

но не и ДЕМОКРАТИ!

Колкото и да се тупате в правоверните Евроатлантически гърди и да твърдите на всеослушание , че сте "ДЕМОКРАТИ" – и то единствените! И да раздавате дипломи, грамоти, ордени и поощрения за "Евроатлантически Демократизъм"!

И да заклеймявате скоропостижно и достопримечателно всичките , според вас – "НЕДЕМОКРАТИ", "РУСОРОБИ" И "ПУТИНОФИЛИ" – въобще и изобщо всички , които не ви свирят по Евроатлантическата гайда! Ние, гражданите, твърде добре помним Антиутопията „1984“ на Дж. Оруел и разпоредбите на Големия – сега се оказва - Евроатлантически Брат!

Всуе се хабите!

А доколко са "демократични" последните години Стожерите на „ДЕМОКРАЦИЯТА“ по света - Щатите и Европа – всеки може да си направи съответните изводи!

Факти се натрупаха бол – и не само бият на очи!

След варварски запокитените атомни бомби на "ЕДИНСТВЕНО ПРАВИЛНАТА И ИСТИНСКА ДЕМОКРАЦИЯ"!

Изгорени са очите и ошашавено е съзнанието на гражданите по целия свят!

НИКОЛАЙ РИЗОВ

4 Коментара

Майна

преди 2 месеца

Попитах г-н Рузвелт, да ми обясни, каква народна власт представлява „демокрацията“, а той ми отговори, че демокрацията е власт на АМЕРИКАНСКИЯ народ!“ Йосиф Сталин

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Много жалко е, че Сталин е оплюван за ,,диктатор,, , унищожил ,,интелигенцията,, , и много инакомислещи..Има разлика между предателство на СССР. Всъщност ,репресиите са били от ,,местни ,, уж държавни деятели ,използвайки властта си.Та той е бил обкръжен от циониски змии( почти всички в ,,апарата,) И той започна ,,числата,, им , затова и го отровиха. Завистта е основния грях- на него никога не му беше простен гения, че успя да се ,,справи,, с врага и да спечели войната, да спаси СССР.

Коментирай

Иван

преди 2 месеца

Поздравления, Майна!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.