Аз мисля, че пак генерално не се разбират нещата. Уморително е. Мъже с поли има на света от памтивека!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/az-mislya-che-pak-generalno-ne-se-razbirat-neshtata-umoritelno-e-mazhe-s-poli-ima-na-sveta-ot-pamtiveka/133674 SvobodnoSlovo.eu
Аз мисля, че пак генерално не се разбират нещата. Уморително е. Мъже с поли има на света от памтивека!

Аз мисля, че пак генерално не се разбират нещата. Уморително е. Мъже с поли има на света от памтивека! До появата на средновековните държави всички мъже ходят с рокли и поли. Древните светове не познават панталона, само хитони, тоги, наметала, всичките сега се считат за женски дрехи. 
Шотландците до ден днешен ходят с поли.
Не е въпросът, че съществото, съществата от света на либерално лудите ходят в поли и рокли, че се епилират и маникюрират.

Въпросът е, че това не е естествен или сценичен начин на живот, а брутално изкривено и осакатено съзнание на хора, човешки същества, на които им е бръкнато в гените и следователно те са получили разстройство на идентичност и осъзнаване.
Облеклото е едно!
Съзнанието, че не си нито мъж, нито жена, е друго, много тежко нарушение на човешката природа!
Аз мисля, че за това става дума.

Анастасия  Гешева

8 Коментара

Ох,пендел

5 months before

с жилетка.................

Коментирай

Крис

5 months before

Проблемът обаче е, че когато всеки получава правото да се самоопределя както намери за добре, дори като котка и куче, или пък да се ожени за себе си, както е позволено в някои страни, нещата страшно се размиват и изведнъж се появяват германци с арабски произход, които пък искат да установят халифат в Германия. На следващата "Евровизия" няма да се изненадам да включат секс с животни на сцената като част от "пърформанса".

Коментирай

Иван Пеев

5 months before

Шотландците носят поли, но отдолу имат топки, нещо по- дълго и яко в добавка. Не случайно на англичаните им треперяг гъзовете, като след токов удар. Същество с пола, без топки, е жена, най-меко казано.

Коментирай

Балалайка

5 months before

Нещо не вдявам, имало е друга "ваксинация" преди ковито, която е пренаредила гените, или какво?

Коментирай

Овчия бретон

5 months before

Оффф, като се знам колко съм тъпа ... Защо ли пак коментирам ... Я, най-добре, да си изплета още една жилетка ...

Коментирай

Аз мисля, че пак генерално Овчия бретон не разбира нещата

5 months before

Уморително е ... Става дума за една извратена идеология, която насилствено се прокарва по всички възможни канали - радио, телевизия, интернет, конкурси ... Идеята е да се постигне тюрлюгювеч от идентичности ...

Коментирай

[...] човешки същества, на които им е бръкнато в гените [...]

5 months before

Това беше яко ... Гладна кокошка, "бръкване" сънува ...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.